Σαλάχ… λαμπρός στέλνει την Αίγυπτο στους «4» του Κόπα Άφρικα! (vids)

Με έναν Σαλάχ στα… καλύτερά του, η Αίγυπτος πραγματοποίησε ανατροπή (2-1) απέναντι στο Μαρόκο και πήρε την πρόκρισή για τους «4» του Κόπα Άφρικα, όπου θα συναντήσει το Καμερούν!



Σαλάχ… λαμπρός στέλνει την Αίγυπτο στους «4» του Κόπα Άφρικα! (vids)

Το όνειρο του Μοχάμεντ Σαλάχ για… τίτλο με την Αίγυπτο συνεχίζεται, μιας και η χώρα του ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ βρίσκεται με ανατροπή στους «4» του Κόπα Άφρικα, ξεπερνώντας το εμπόδιο του Μαρόκο με 2-1.

Ο σούπερ σταρ των «κόκκινων» μάλιστα ήταν και πάλι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Ισοφάρισε το πέναλτι του Μπουφάλ στο 53ο λεπτό και εν συνεχεία το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το έξτρα μισάωρο της παράτασης.

Εκεί, ο Σαλάχ… αποφάσισε να αναλάβει να δώσει την τελική πάσα για το γκολ που εν τέλει έμελλε να κρίνει και την αναμέτρηση. Με υπέροχη ατομική προσπάθεια, δημιούργησε υπέρ αρρυθμία και τροφοδότησε στο 100 τον Τρεζεγκέ για το 2-1 της ομάδας του.

Κάπως έτσι, η Αίγυπτος με τον Σαλάχ ως πρωταγωνιστή συνεχίζει στους «4» του Κόπα Άφρικα, αναμένοντας το Καμερούν στην επόμενη φάση του θεσμού, με φόντο την κατάκτηση του πρώτου της τίτλου, μετά το 2010.

Δημήτρης Μανάκος