Κερδίζει η «ενισχυμένη» Μίντλεσμπρο, κάνει 4η συνεχόμενη νίκη η Νιούπορτ!

Με μεγάλο ενδιαφέρον προμηνύεται η αγωνιστική δράση στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας και ο Big Ben  σας προτείνει την κατάλληλη δυάδα, για να επιστρέψουμε στο… κέρδος, παρά την απουσία της Premier League.  



Κερδίζει η «ενισχυμένη» Μίντλεσμπρο, κάνει 4η συνεχόμενη νίκη η Νιούπορτ!

Μπορεί η Premier League να απουσιάζει αυτό το Σαββατοκύριακο από τις οθόνες μας, με την κορυφαία τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου να έχει «ρεπό», όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο… στοιχηματισμός και το κέρδος δεν θα κάνουν την εμφάνισή τους για αυτό τον λόγο.

Ο Big Ben έχει ανακαλύψει την δυάδα που θα μας οδηγήσει με ασφάλεια στο απόλυτο και εμείς στρέφουμε την προσοχή μας σε Championship και League Two, με την Μίντλεσμπρο να υποδέχεται την Κόβεντρι και την Νιούπορτ να φιλοξενεί την Μπάροου.

Στην πρώτη περίπτωση, θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους, οι οποίοι παρουσιάζονται και ενισχυμένοι, με την προσθήκη του Μπαλογκάν από την Άρσεναλ στην κορυφή της επίθεσης.

Η «Μπόρο» έχει κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς της, δίχως μάλιστα να δεχθεί γκολ, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κάνει «διπλό» στην εν λόγω έδρα από το 1993!

Με ανάλογο τρόπο σκέψης και βασιζόμενος στην φόρμα, ο Big Ben στηρίζει και τον άσσο της Νιούπορτ απέναντι στην Μπάροου, στην τέταρτη επαγγελματική κατηγορία του «Νησιού». Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις συνεχόμενες επικρατήσεις που δύναται να γίνουν τέσσερις, ενώ η Μπάροου που συνηθίζει να σκοράρει μακριά από το «σπίτι» της, μετρά μία μόλις νίκη στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις!

Πρόταση του Big Ben:

Μίντλεσμπρο -  Κόβεντρι 1

Νιούπορτ – Μπάροου 1