Αποφάσισε η Έβερτον, επιστρέφει στους πάγκους ο Λάμπαρντ!

Και τελικά, ο Φρανκ Λάμπαρντ φαίνεται πως θα είναι ο επόμενος προπονητής της Έβερτον! Η απόφαση έχει παρθεί από την διοίκηση των «ζαχαρωτών» και όπως όλα δείχνουν στις επόμενες 48 ώρες θα έχει γίνει επίσημη και η ανακοίνωσή του, με τον Άγγλο να επιστρέφει στους πάγκους έναν χρόνο μετά την απόλυσή του από την Τσέλσι!



Αποφάσισε η Έβερτον, επιστρέφει στους πάγκους ο Λάμπαρντ!

Μπορεί ο Φρανκ Λάμπαρντ και ο Βίτορ Περέιρα να μονοπώλησαν τις τελευταίες ημέρες το ενδιαφέρον, αναφορικά με το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Έβερτον, όμως η αλήθεια είναι πως τα «ζαχαρωτά» έδειχναν να προτιμούν να δουν στο «τιμόνι» τους τον Άγγλο, τέως coach της Τσέλσι.

Αυτό έγινε ξεκάθαρο προς την πλευρά του Λάμπαρντ και στην τελευταία του συζήτηση με τους ιθύνοντες της ομάδας και όπως όλα δείχνουν αποτελεί κοινή επιθυμία η συνύπαρξή τους στο Λίβερπουλ.

Ο Άγγλος θέλει, η Έβερτον τον θεωρεί τον πλέον καταλληλότερο για να αποφύγει τον υποβιβασμό και να ξεκινήσει το καλοκαίρι από την… αρχή και πλέον το μόνο που εκκρεμεί είναι η επίσημη ανακοίνωση.

Αισίως, ο Λάμπαρντ ενημερώθηκε από την ομάδα πως είναι ο «εκλεκτός» και σε λιγότερο από 48 ώρες θα έχει επισημοποιηθεί η συνεργασία τους!

Δημήτρης Μανάκος