Τελική συνάντηση της Έβερτον με Περέιρα, Λάμπαρντ και Φέργκιουσον – άμεσα η απόφαση!

Δεν θα χρειαστεί να αναμένουν για πολύ ακόμη οι φίλοι της Έβερτον, αναφορικά με τον εκλεκτό της διοίκησης για την ανάληψη της τεχνικής τους ηγεσίας, μιας και σήμερα θα λάβει χώρα το τελικό ραντεβού και ακολούθως ο Μοσίρι θα επιλέξει έναν εκ των Λάμπαρντ, Περέιρα και Φέργκιουσον!  



Τελική συνάντηση της Έβερτον με Περέιρα, Λάμπαρντ και Φέργκιουσον – άμεσα η απόφαση!

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει περάσει η Έβερτον, αναφορικά με την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας, με τα «ζαχαρωτά» να έχουν ολοκληρώσει από δύο ραντεβού με τους Βίτορ Περέιρα και Φρανκ Λάμπαρντ και να καλούνται πλέον να πάρουν την απόφασή τους.

Ωστόσο, φαίνεται πως η διοίκηση της ομάδας επιθυμεί να έχει μία ακόμη συζήτηση με τους δύο «εκλεκτούς», την ώρα που ο Ντάνκαν Φέργκιουσον που έχει αναλάβει προσωρινά τον πάγκο της ομάδας, δεν εξαιρείται από την περίπτωση να καθίσει εκεί μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Το τελικό ραντεβού αναμένεται σε μερικές ώρες από τώρα και έπειτα ο Μοσίρι θα κληθεί να αποφασίσει τον άνθρωπο με τον οποίο θα πορευθεί στο άμεσο μέλλον. Μην ξεχνάμε πως η βαθμολογική κατάσταση της Έβερτον δεν ενδείκνυται για πειράματα, με αποτέλεσμα άπαντες να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στην επιλογή τους.

Δημήτρης Μανάκος