Σε ένα 24ωρο η Τότεναμ χάνει τους βασικούς της μεταγραφικούς της στόχους

Ο Αντόνιο Κόντε στην συζήτηση που θα έχει με τον Ντάνιελ Λίβι θα έχει δίκιο αν είναι δυσαρεστημένος και εκνευρισμένος με τον τρόπο που η Τότεναμ έχασε Τραορέ και Ντίας μέσα σε ελάχιστες ώρες...  



Σε ένα 24ωρο η Τότεναμ χάνει τους βασικούς της μεταγραφικούς της στόχους

Η Τότεναμ ήλπιζε να ενισχυθεί αυτό τον μήνα, ο Κόντε ήθελε να βάλει βάσεις για μια καλύτερη επόμενη σεζόν σταθεροποιώντας τα πράγματα στο δεύτερο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου, όμως, όλα φαίνεται πως τελικά πήγαν λάθος...

Από τον ... κλεισμένο Αντάμα Τραορέ που τελικά επέλεξε τη Μπαρτσελόνα όπου θα παραχωρηθεί δανεικός από την Γουλβς και θα επιστρέψει στη Βαρκελώνη, μέχρι και τον Λουίς Ντίας που την τελευταία στιγμή «εκλάπη» από τη Λίβερπουλ.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ της Πόρτο τελικά θα φορέσει την κόκκινη φανέλα με τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ να έχει προσφέρει 45+15 εκατομμύρια ευρώ και κάπως έτσι χάνεται ακόμα ένας βασικός μεταγραφικός στόχος για τα «σπιρούνια».

Και μπορεί ο Κόντε να έχει επαναλάβει ότι δεν αποδέχθηκε την πρόταση των «σπιρουνιών» με υποσχέσεις για μεγάλες μεταγραφές και τεράστια ποσά, όμως, ο προγραμματισμός αυτή τη στιγμή για τις προσθήκες στο ρόστερ βγαίνει... έξω από το παράθυρο.

Κώστας Ζάλιαρης