Φαν Ντάικ: Κορυφαίος αμυντικός σκόρερ από την πρώτη του γεμάτη χρονιά στη Λίβερπουλ! (vid)

Ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ άκουσε από πολλούς τον Ιανουάριο του 2018 να λένε πως η Λίβερπουλ διέθεσε υπερβολικά μεγάλο ποσό για να τον αποκτήσει, εκείνος όμως έδειξε στο χορτάρι πόσο μεγάλο λάθος έκαναν όσοι βιάστηκαν. Και τώρα, είναι ο κορυφαίος αμυντικός σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ από την πρώτη του γεμάτη αγωνιστική περίοδο!  



Φαν Ντάικ: Κορυφαίος αμυντικός σκόρερ από την πρώτη του γεμάτη χρονιά στη Λίβερπουλ! (vid)

Τα 75 εκατομμύρια λίρες που διέθεσαν οι «κόκκινοι» για να τον κάνουν δικό τους στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2018 θεωρήθηκαν ποσό που σε καμία περίπτωση δεν άξιζε ο Ολλανδός στόπερ.

Εκείνος, έχει φροντίσει να κλείσει στόματα, να καθοδηγήσει τους συμπαίκτες του με την ηγετική του φυσιογνωμία και φυσικά να πανηγυρίσει τίτλους, κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ, την Πρέμιερ, αλλά κι ένα ευρωπαϊκό Super Cup.

Από την πρώτη του γεμάτη σεζόν με την κόκκινη φανέλα στην Πρέμιερ Λιγκ μέχρι και αυτή τη στιγμή, ο Φαν Ντάικ είναι ο κορυφαίος σκόρερ σε επίπεδο πρωταθλήματος από κάθε άλλον ποδοσφαιριστή της κατηγορίας που αγωνίζεται στην ίδια θέση.

Μετά και το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας την περασμένη Κυριακή ανοίγοντας το δρόμο για τη νίκη (3-1), ο Big Virg έχει σκοράρει 12 φορές!

Κώστας Ζάλιαρης