Στο γήπεδο δίχως πιστοποιητικό εμβολιασμού οι οπαδοί στην Πρέμιερ Λιγκ!

Η Πρέμιερ Λιγκ ανακοίνωσε πως με την επιστροφή στη δράση σε λίγες μέρες, οι οπαδοί των ομάδων δεν θα είναι απαραίτητο να έχουν πλέον πιστοποιητικό εμβολιασμού για να μπαίνουν στο γήπεδο! 



Στο γήπεδο δίχως πιστοποιητικό εμβολιασμού οι οπαδοί στην Πρέμιερ Λιγκ!

Σε μια σεζόν που ο κορονοϊός συνεχίζει να ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα, την αθλητική δραστηριότητα και να υπάρχει ανησυχία συνεχώς για πιθανά κρούσματα και εξάρσεις, στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ η κατάσταση δείχνει να ξαναβρίσκεται υπό έλεγχο αυτό το διάστημα. 

Με τα κρούσματα στα κλαμπ της Πρέμιερ Λιγκ να είναι τα λιγότερα που έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα, πάρθηκε η απόφαση - βάσει και των αποφάσεων της Κυβέρνησης φυσικά - να μην είναι πλέον απαραίτητη η προσκόμιση του πιστοποιητικού εμβολιασμού από τους οπαδούς για να μπουν στο γήπεδο. 

Ναι μεν θα πρέπει να φροντίζουν για τους εαυτούς τους με τις μάσκες και την προσοχή σε συνωστισμό, ωστόσο, για να βρεθούν στις εξέδρες να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, οι φίλαθλοι θα μπορούν πλέον να εξασφαλίσουν θέση στο γήπεδο δίχως απαραίτητα να είναι απόλυτα εμβολιασμένοι. 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης