Βίτορ Περέιρα: Θα ακολουθήσει το παράδειγμα του… Μάρκο Σίλβα και θα αναλάβει την Έβερτον;

«Μία ανάσα» από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Έβερτον, φαίνεται πως βρίσκεται την δεδομένη χρονική στιγμή ο Βίτορ Περέιρα, ο οποίος έχει αποχωρήσει εδώ και ένα μην από την Φενέρμπαχτσε και δεν είναι απίθανο να ακολουθήσει το παράδειγμα του επίσης πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα!  



Βίτορ Περέιρα: Θα ακολουθήσει το παράδειγμα του… Μάρκο Σίλβα και θα αναλάβει την Έβερτον;

Στο πρόσωπο του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, φαίνεται πως βρίσκει τον εκλεκτό για την αντικατάσταση του Ράφα Μπενίτεθ η Έβερτον.

Όπως τονίζει ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ήταν ένας από τους βασικούς υποψηφίους για τη θέση του προπονητή στην Έβερτον, μετά την απόλυση του Ράφα Μπενίτεθ και πλέον, αναμένεται να μεταβεί στην Αγγλία εντός των επόμενων ωρών, για να συζητήσει τις λεπτομέρειες τόσο του συμβολαίου, όσο και των συνεργατών που θα φέρει μαζί του.

Ο ανταγωνισμός για τη θέση υπήρξε μεγάλος. Λάμπαρντ, Ρούνεϊ και Ρομπέρτο Μαρτίνεθ ακούστηκαν ως πιθανοί αντικαταστάτες του Μπενίτεθ, αλλά οι εξαιρετικές εντυπώσεις που έχει αφήσει στον ιδιοκτήτη των «ζαχαρωτών», Φαράντ Μοσίρι, ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, φέρεται πως τον καθιστούν ως το κυρίαρχο φαβορί, μιας και η περίπτωση του Μαρτίνεθ δεν προχώρησε και άλλες δύο παρέμειναν σε φιλολογικό επίπεδο.

Υπενθυμίζεται πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που περνά από συνέντευξη από την Έβερτον. Η πρώτη ήταν το καλοκαίρι του 2013, όταν ο Μόγιες είχε αποχωρήσει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τα δύο συνεχόμενα νταμπλ που είχε κατακτήσει με την Πόρτο είχαν κινήσει το ενδιαφέρον των Άγγλων, αλλά εν τέλει, ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έκατσε στον πάγκο της Έβερτον.

Πλέον, μένει να φανεί αν έστω και με κάποια χρονική καθυστέρηση θα γίνει το μεγάλο βήμα, προς τον μαγικό κόσμο της Premier League και αν ο Βίτορ Περέιρα θα ακολουθήσει το παράδειγμα του Μάρκο Σίλβα, με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «ζαχαρωτών»!

Δημήτρης Μανάκος