Κλοπ: «Είμαστε στον παράδεισο»

Ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν απόλυτα ευχαριστημένος με την απόδοση της ομάδας του στη νίκη επί της Άρσεναλ και την πρόκριση στον τελικό του Carabao Cup, τονίζοντας πως η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα ήταν σαν να βρίσκονται στον παράδεισο.



Κλοπ: «Είμαστε στον παράδεισο»

Η Λίβερπουλ πήρε τεράστια πρόκριση στον τελικό του Carabao Cup, επικρατώντας με 2-0 της Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς, με τον Ντιόγκο Ζότα να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του και τόνισε πως οι παίκτες του ήταν σαν να βρίσκονται στον παράδεισο μετά τη νίκη-πρόκριση επί των «κανονιέρηδων».

«Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια είναι ότι όλοι βρίσκονται στον παράδεισο. Η Αρσεναλ ήταν πολύ δυνατή στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων, αλλά καταφέραμε να πετύχουμε δύο πολύ καλά γκολ», σχολίασε ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ και πρόσθεσε: «Πρέπει να πω ότι ο Ντιόγκο Ζότα «πήρε φωτιά» (σκόραρε δις, στο 19ο και στο 77ο λεπτό), αλλά οι καθοριστικές ασίστ ήταν επίσης απίστευτες. Ξέραμε ότι το ματς θα ήταν λίγο πιο ανοιχτό σήμερα, σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι (0-0), αλλά έπρεπε να σκοράρουμε».

Στράτος Μαρίνος