Οι εμπνεύσεις του Αλεξάντερ - Άρνολντ γίνονται γκολ... από το πουθενά (pics & vids)

Δυο μπαλιές που θα μπορούσαν να έχουν βγει από έναν... αρτίστα μεσοεπιθετικό, προήλθαν από τα πόδια του Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ στα ματς με Τσέλσι και Άρσεναλ και κάπως έτσι, οι εμπνεύσεις του δεξιού μπακ της Λίβερπουλ γίνονται γκολ τα οποία δεν θα μπορούσε να προβλέψει κανείς! 



Οι εμπνεύσεις του Αλεξάντερ - Άρνολντ γίνονται γκολ... από το πουθενά (pics & vids)

Ο Γιούργκεν Κλοπ λίγο μετά το 2-0 επί των «κανονιέρηδων» στον επαναληπτικό ημιτελικό του Carabao Cup στο Λονδίνο και την πρόκριση της ομάδας του στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, είπε: «Στο δεύτερο γκολ μόνο ο ΤΑΑ είδε ότι ο Ζότα μπορούσε να βγει ελεύθερος μπροστά». 

Ο local hero, Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ έκανε το γέμισμα προς τον Πορτογάλο που έτρεξε ανάμεσα στους αμυντικούς της Άρσεναλ και κατάφερε να τσιμπήσει τη μπάλα πάνω από τον Ράμσντεϊλ για το τελικό 2-0. 

Αυτή η πάσα που θα μπορούσε να είναι παντελώς ακίνδυνη κι όμως οδήγησε σε γκολ, ήταν έμπνευση τύπου... Τσέλσι. Στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στην πρόσφατη ισοπαλία (2-2) που έκανε τον ποδοσφαιρικό κόσμο να χαρεί μπάλα, ο ΤΑΑ πέταξε προς τον κενό χώρο για τον Σαλάχ δίχως να το περιμένει κανείς. 

Ο Αιγύπτιος πάτησε περιοχή από πλάγια θέση και σκόραρε εις βάρος του Μεντί για το προσωρινό 2-0 των «κόκκινων», όμως, η κάθετη που του έβγαλε ο Άγγλος συμπαίκτης του ήταν από αυτές τις πάσες που ίσως κανείς άλλος να μην είχε... οραματιστεί και εκτελέσει. 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης