«Οι ανεμβολίαστοι παίκτες της Τσέλσι δεν μπορούν να παίξουν στη Γαλλία κόντρα στη Λιλ»

Η Τσέλσι μπορεί να ταξιδέψε στη Γαλλία χωρίς τους ανεμβολίαστους ποδοσφαιριστές της καθώς ο πρωθυπουργός της χώρας ανακοίνωσε αυστηρότερα μέτρα που δεν επιτρέπουν την είσοδο στη χώρα σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19.



«Οι ανεμβολίαστοι παίκτες της Τσέλσι δεν μπορούν να παίξουν στη Γαλλία κόντρα στη Λιλ»

Πρόβλημα από το πουθενά προέκυψε για την Τσέλσι ενόψει της αναμέτρησης με τη Λιλ για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς υπάρχει κίνδυνος να μην επιτραπεί η είσοδος στη χώρα σε όσους ποδοσφαιριστές δεν έχουν εμβολιαστεί κατά του Covid-19, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Guardian».

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, ανακοίνωσε νέα αυστηρότερα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας, ανάμεσά τους και η απαγόρευση εισόδου στη χώρα στους ανεμβολίαστους.

Δύσκολα αναμένεται να υπάρξει εξαίρεση για τους αθλητές και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της UEFA που θα δώσει περαιτέρω οδηγίες σχετικά με τους κανονισμούς για τον κορονοϊό ενόψει των πρώτων αγώνων της νοκ-άουτ φάσης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ωστόσο, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο ο εκτός έδρας αγώνας στη Γαλλία να μεταφερθεί σε ουδέτερη έδρα για να μην υπάρξουν περαιτέρω κολλήματα.

Στράτος Μαρίνος