Δεν «τρίτωσαν» οι ήττες της Γιουνάιτεντ με σκόρερ τον Μπρούνο Φερνάντες, αλλά κάτι… έχασε στο «Βίλα Παρκ»!

Δύο ήττες μόλις μετρά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε επίπεδο Premier League όταν σκοράρει ο Μπρούνο Φερνάντες, αλλά τα χθεσινά γκολ του Πορτογάλου δεν συνοδεύτηκαν σε καμία περίπτωση από… επιτυχία.



Δεν «τρίτωσαν» οι ήττες της Γιουνάιτεντ με σκόρερ τον Μπρούνο Φερνάντες, αλλά κάτι… έχασε στο «Βίλα Παρκ»!

Η τελευταία φορά που ο Μπρούνο Φερνάντες σκόραρε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε, χρονολογείται προς το… τέλος του περσινού πρωταθλήματος με αντίπαλο την Λίβερπουλ.

Ο Πορτογάλος βρήκε δίχτυα, αλλά το τελικό 4-2 αποτέλεσε έναν από τους βασικούς λόγους που οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στην τετράδα, την ώρα που οι «κόκκινοι διάβολοι» τερμάτισαν στην 2η θέση, με ρεκόρ ανατροπών.

Παλαιότερα, το εν λόγω σκηνικό είχε επαναληφθεί μόλις μία φορά αλλά ήταν… σκληρό. Ο Φερνάντες βάζει πέναλτι στο «Όλντ Τράφορντ» και η Γιουνάιτεντ προηγείται έναντι της Τότεναμ, αλλά το τελικό 6-1 υπέρ των «spurs» αποδεικνύει πως η επίδραση του Πορτογάλου δεν δύναται πάντα να είναι κομβική…

Μιλάμε μόλις για δύο ήττες σε επίπεδο Premier League, όταν ο Μπρούνο Φερνάντες… κλείνει τα αυτιά του και πανηγυρίζει. Με την Άστον Βίλα το έκανε δύο φορές, η ομάδα του δεν έχασε αλλά δεδομένα η εξέλιξη του ματς, μόνο ικανοποιημένη δεν την αφήνει.

Το τελικό 2-2 άλλωστε πιο πολύ μοιάζει με… ήττα, μιας και στο 75’ ήταν 2-0, παρά με ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα, με Κουτίνιο και Τζέραρντ απέναντί της.

Ό,τι λοιπόν και αν κάνει ο Μπρούνο Φερνάντες… μπροστά, το πρόβλημα των «κόκκινων διαβόλων» έγκειται στην ανασταλτική τους λειτουργία. Αν δεν κατορθώσουν να δώσουν λύση εκεί, οι ήττες με γκολ του Πορτογάλου, δεν θα αργήσουν να… τριτώσουν!

 

 


Δημήτρης Μανάκος