Ξεπερνάει το εμπόδιο της Σουόνσι η Χάντερσφιλντ, αποδράσεις για Ίπσουιτς και Μπέρτον!

Για ακόμη ένα σαββατοκύριακο, ο Big Ben βρίσκεται στις επάλξεις, ακτινογραφεί τρία παιχνίδια από τις χαμηλότερες κατηγορίες και σας τις παρουσιάζει. Δυνατή η Χάντερσφιλντ απέναντι στη Σουόνσι, φεύγουν με το «διπλό» Ίπσουιτς και Μπέρτον.



Ξεπερνάει το εμπόδιο της Σουόνσι η Χάντερσφιλντ, αποδράσεις για Ίπσουιτς και Μπέρτον!

Λίγες ώρες πριν την αυλαία της 22ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ, με το ντέρμπι στο Έτιχαντ ανάμεσα Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι, ο Big Ben αναλύει και παρουσιάζει τρεις στοιχηματικές προτάσεις. Ωστόσο, η κορυφαία κατηγορία δεν θα μας απασχολήσει, καθώς οι επιλογές έρχονται από τα χαμηλότερα στρώματα.

Η αρχή γίνεται από την Τσάμπιονσιπ και τη νίκη της Χάντερσφιλντ επί της Σουόνσι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ καλύτερη φόρμα από τους «κύκνους» που μοιάζουν να έχουν χάσει κάθε ελπίδα για διεκδίκηση μίας θέσης στα play-off ανόδου.

Μία κατηγορία χαμηλότερα, στην αγαπημένη League One, η φορμαρισμένη Ίπσουιτς ταξιδεύει στο Μπόλτον για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα που μετράει 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αγνοώντας τη νίκη από το Νοέμβριο. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχουν άλλη αύρα μετά την έλευση του Κίερεν ΜακΚένα στον πάγκο τους και προέρχονται από την επιβλητική νίκη με 4-0 απέναντι στη Τζίλιγχαμ.

Η Τζίλιγχαμ, η οποία υποδέχεται τη Μπέρτον και σίγουρα δεν βρίσκεται σε θέση να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Αγνοεί τη νίκη από τον Οκτώβριο και φαντάζει ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό. Είναι εφικτό το «διπλό» της Μπέρτον που έχει βελτιωθεί αισθητά τον τελευταίο καιρό.

Αναλυτικά οι προτάσεις του Big Ben:

Χάντερσφιλντ – Σουόνσι  Άσσος

Μπόλτον-Ίπσουιτς Διπλό

Τζίλιγχαμ – Μπέρτον Διπλό