Έχασε και πάλι το… μυαλό του ο Τσάκα και άφησε την Άρσεναλ με «10» από νωρίς!

Το μόνιμο πρόβλημα με τον Γκρανίτ Τσάκα έκανε την εμφάνισή του στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης με την Λίβερπουλ για το Λιγκ Καπ, με τον Ελβετό μέσο να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα και να αφήνει την Άρσεναλ με «10» για… 70 λεπτά στο «Άνφιλντ»!



Έχασε και πάλι το… μυαλό του ο Τσάκα και άφησε την Άρσεναλ με «10» από νωρίς!

Για μία ακόμη φορά, σε ένα κρίσιμο ματς για την Άρσεναλ, μιας και μιλάμε για τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ στο «Άνφιλντ», ο Γκρανίτ Τσάκα έχασε το… μυαλό του και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα, γεγονός που του στερεί τη συμμετοχή από τα τρία επόμενα ματς των «κανονιέρηδων».

Συγκεκριμένα, στο 24ο λεπτό της συνάντησης, σε αντεπίθεση της Λίβερπουλ, ο Ζότα τσίμπησε με το στήθος την μπάλα και ο Ελβετός επέλεξε να τον ανακόψει με ανορθόδοξο τρόπο που φυσιολογικά τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Πρόκειται για την 5η αποβολή του Τσάκα στο διάστημα παρουσίας του επί αγγλικού εδάφους, σε όλες τις διοργανώσεις, πράγμα που τον καθιστά και… επίσημα, τον ποδοσφαιριστή με τις περισσότερες «κόκκινες» στο «Νησί» την τελευταία πενταετία.

Παρά ταύτα, η Άρσεναλ άντεξε. Διατήρησε το «μηδέν» αλλά τα προβλήματα για τον Μικέλ Αρτέτα τώρα… ξεκινούν. Πλην του Σάμπι Λοκόνγκα άλλωστε, ο Ισπανός προπονητής δεν έχει κανένα διαθέσιμο αμυντικό μέσο για το ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου με την Τότεναμ την Κυριακή. Και όπως είναι λογικό, η αχρείαστη αποβολή του Τσάκα, δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το έργο των «κανονιέρηδων» ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης!

 

Δημήτρης Μανάκος