Πανηγυρισμός-έπος: Συγγνώμη από τον κόσμο, αλλά... γαλλικά στον πρώην προπονητή του! (vid)

Ο Κρις Μαγκουάιρ χάρισε στον τηλεοπτικό φακό μία επική σκηνή, αφού σκόραρε εις βάρος της πρώην ομάδας του Σάντερλαντ, απολογήθηκε στον κόσμο για το γκολ, αλλά στη συνέχεια πανηγύρισε έντονα μπροστά από τον πρώην προπονητή του!



Πανηγυρισμός-έπος: Συγγνώμη από τον κόσμο, αλλά... γαλλικά στον πρώην προπονητή του! (vid)

«Άλλο ο σεβασμός προς τον κόσμο, κι άλλο προς το πρόσωπο που σε υποτίμησε» πρέπει να σκέφτηκε ο επιθετικός της Λίνκολν, Κρις Μαγκουάιρ, μετά το γκολ που πέτυχε εις βάρος της πρώην ομάδας του, της Σάντερλαντ, από την οποία αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, ο 32χρονος Σκωτσέζος επιθετικός έδωσε ρεσιτάλ, αγωνιστικό και μη, κατά την νίκη της νυν ομάδας του, εις βάρος της πρώην με 3-1 (11/01) για τη League One της Αγγλίας. Μπορεί να πέτυχε χατ-τρικ, αλλά τα «φώτα» συγκεντρώθηκαν πάνω του, για τον πανηγυρισμό του, μετά το πρώτο του γκολ στο 31ο λεπτό, με το οποίο άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης.

Παρά το γεγονός πως δεν πανηγύρισε αρχικά, σεβόμενος τους οπαδούς, κάτι ανάλογο δεν ίσχυσε και για τον πρώην προπονητή του, Λι Τζόνσον! Αμέσως έτρεξε προς το μέρος του, στάθηκε μπροστά του και του είπε μερικές κουβέντες. Ποιες ήταν αυτές; Παραμένουν άγνωστες, αλλά και να μαθευτούν, μάλλον δεν θα... μεταφέρονται εύκολα. Άλλωστε, κι ο Μαγκουάιρ όταν ρωτήθηκε για το τι είπε, απάντησε: «Δεν μπορώ να σας πω!»

 

 

Πηγή: www.bnsports.gr