«Συνεχίζονται οι επαφές Ποτσετίνο και Γιουνάιτεντ»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο συνεχίζει να διατηρεί επαφές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακόμη και μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ραλφ Ράνγκνικ, έτσι ώστε να βρεθεί εκείνος στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» σε περίπτωση που αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν.



«Συνεχίζονται οι επαφές Ποτσετίνο και Γιουνάιτεντ»

Φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μαουρίτσιο Ποτσενίνο δεν έχουν τελειώσει οριστικά καθώς οι δύο πλευρές διατηρούν ακόμα σχέσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής «Le Parisien», δύο είναι τα ονόματα που εξετάζονται αυτή τη στιγμή για τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων». Πρόκειται για τους Έρικ Τεν Χαγκ και Μαουρίτσιο Ποτσενίνο, με τον Αργεντινό να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα σε σχέση με τον Ολλανδό ομόλογό του.

Ωστόσο, ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2023 με τους Παριζιάνους και η περίπτωσή του φαντάζει δύσκολη αν δεν βρεθεί τρόπος για να αποχωρήσει από το Παρκ Ντε Πρενς.

Όλα αυτά την ώρα που τα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βράζουν, ο Ραλφ Ράνγκνικ δυσκολεύεται να επιβληθεί και 17 παίκτες των «κόκκινων διαβόλων» θέλουν να αποχωρήσουν από το σύλλογο.

Στράτος Μαρίνος