Τζέραρντ: «Δεν μας φταίει ο VAR, αλλά τελικά πόση ώρα χρειάζονται;» (vid)

Ο Στίβεν Τζέραρντ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να επιρρίψει ευθύνες στον ρέφερι και τον VAR για τον αποκλεισμό της Άστον Βίλα στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, όμως, απόρησε με τον χρόνο που χρειάστηκε το τιμ των διαιτητών για να εξετάσει τη φάση του πρώτου ακυρωθέντος γκολ σε ακόμα μια στιγμή που προκαλεί την απορία για την ορθή χρήση της τεχνολογίας...



Τζέραρντ: «Δεν μας φταίει ο VAR, αλλά τελικά πόση ώρα χρειάζονται;» (vid)

Τελικά είναι μονάχα για τα προφανή και εξόφθαλμα λάθη ή εξετάζεται και η παραμικρή λεπτομέρεια; 

Αυτό δείχνει να μην το καταλαβαίνει ακόμα ούτε ο Τζέραρντ, αλλά ούτε και αρκετός κόσμος αναφορικά με το VAR και τον τρόπο χρήσης της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο. 

Έπειτα από τα 3,5 λεπτά που χρειάστηκαν για να παρθεί η απόφαση για το οφσάιντ του Ράμσεϊ, το κατά πόσο συμμετέχει στη φάση του πρώτου από τα δύο ακυρωθέντα τέρματα των «χωριατών» και την επαφή - φάουλ που είχε με τον Καβάνι, ο Στίβεν Τζέραρντ είπε: 

«Τελικά πόσο χρόνο χρειάζονται για να πάρουν μια απόφαση; Δεν λέω ότι μας φταίει η διαιτησία, δεν θα έριχνα ποτέ την ευθύνη εκεί. Ίσα - ίσα που πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο για να κλείσουμε αυτή την απόσταση από την καλή εμφάνιση μέχρι και την εμφάνιση που θα μας φέρνει και το αποτέλεσμα». 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης