Λίβερπουλ: Απόρθητο οχυρό το Άνφιλντ στον 3ο γύρο του FA Cup!

Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Σριούσμπερι στο Άνφιλντ με στόχο να συνεχίσει το σερί που τη θέλει αήττητη στην έδρα της στον 3ο γύρο του FA Cup από το 2011 κερδίζοντας την πρόκριση σε κάθε μία από τις αναμετρήσεις της.



Λίβερπουλ: Απόρθητο οχυρό το Άνφιλντ στον 3ο γύρο του FA Cup!

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει σήμερα (09/01, 16:00) τη Σριούσμπερι στο Άνφιλντ για τον 3ο γύρο του ιστορικότερου κυπέλλου στην Αγγλία, το FA Cup. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και το 2020, όταν οι «ρεντς» τα είχαν βρει σκούρα απέναντι στους αντιπάλους τους, αφού στο πρώτο παιχνίδι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2, πριν πάρουν την πρόκριση με 1-0 στον επαναληπτικό του Άνφιλντ.

Απόψε, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχει ακόμη ένα κίνητρο για να πάρει μία άνετη πρόκριση στον 4ο γύρο του θεσμού. Η Λίβερπουλ θα αγωνιστεί για 5η φορά στην έδρα της για την συγκεκριμένη φάση του κυπέλλου έχοντας νικήσει σε όλες τις προηγούμενες εκτός της ισοπαλίας (0-0) με την Πλίμουθ το 2017.

Μάλιστα, οι «ρεντς» αγνοούν την ήττα στο Άνφιλντ από το 2010, όταν στον επαναληπτικό αγώνα (πρώτο ματς 1-1) ηττήθηκε με 2-1 από τη Ρέντινγκ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου. Με αρκετές αλλαγές στο σχήμα της και με νέα παιδιά να κάνουν την εμφανισή τους στον αγωνιστικό χώρο, η Λίβερπουλ είναι έτοιμη για ακόμη μία νίκη στο απόρθητο οχυρό της.

Στράτος Μαρίνος