Η Άρσεναλ «λανσάρει» ολόλευκες φανέλες για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας (pic)

Η Άρσεναλ θα φορέσει ολόλευκες φανέλες στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ με στόχο την καταπολέμηση των εγκλημάτων με μαχαίρι αλλά και της βίας κατά των νέων.



Η Άρσεναλ «λανσάρει» ολόλευκες φανέλες για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας (pic)

Μία πρωτότυπη και εντυπωσιακή με όνομα «No More Red» θα λανσάρει στον αγώνα της Κυριακής η Άρσεναλ με αντίπαλο τη Νότιγχαμ Φόρεστ για τον 3ο γύρο του FA Cup.

Συγκεκριμένα, οι «κανονιέρηδες» σε συνεργασία με την Adidas, δημιούργησαν μία νέα ολόλευκη φανέλα που θα φορέσουν οι παίκτες στην αναμέτρηση του κυπέλλου με στόχο την καταπολέμηση των εγκλημάτων με μαχαίρι αλλά και κατά της βία των νέων, φαινόμενα που γίνονται όλο και πιο συχνά στην Αγγλία.

Οι φανέλες δεν θα διατεθούν προς πώληση, αντίθετα, θα δοθούν σε νέα παιδιά αλλά και ενήλικες που έχουν θετική επιρροή στην κοινωνία.

Η συνεργασία αυτή, θα βοηθήσει, επίσης, την Άρσεναλ να συνεχίσει το έργο της, παρέχοντας ασφαλή μέρη σε νέους για να παίζουν ποδόσφαιρο αλλά και την ευκαιρία να έχουν ως μέντορες τον θρύλο της Άρσεναλ, Ίαν Ράιτ και τον ηθοποιό Ίντρις Έλμπα.

Η αφορμή για την αξιέπαινη καμπάνια των «κανονιέρηδων» ήταν τα 30 περιστατικά θανάτων με μαχαίρι που σημειώθηκαν στο Λονδίνο κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους.

 

Στράτος Μαρίνος