Το απόλυτο «μηδέν» της Τότεναμ στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Τσέλσι (vid)

Η Τότεναμ πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της στο πρώτο ημίχρονο του ημιτελικού του Carabao Cup κόντρα στην Τσέλσι, με τα «σπιρούνια» να μην επιχειρούν ούτε ένα σουτ στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης.



Το απόλυτο «μηδέν» της Τότεναμ στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Τσέλσι (vid)

Η Τσέλσι πήρε μία άνετη νίκη με 2-0 στο πρώτο σκέλος των ημιτελικών του Carabao Cup απέναντι στην εμφανώς κατώτερη Τότεναμ, αφήνοντας την αντίπαλό της στο απόλυτο «μηδέν» στα πρώτα 45 λεπτά.

Τα «σπιρούνια» εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με αποκορύφωμα το τραγικό πρώτο ημίχρονο στο οποίο δέχτηκαν δύο γκολ χωρίς μάλιστα να επιχειρήσουν ούτε ένα σουτ.

Οι «μπλε» έκλεισαν υποδειγματικά τους χώρους στο δικό της μισό και δεν επέτρεψαν σε καμία περίπτωση στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε να γίνει απειλητικοί για την εστία του Κέπα.

Η Τότεναμ επιχείρησε μόλις 161 πάσες έναντι 361 της Τσέλσι ενώ οι Κέιν, Σον και Μόουρα έμοιαζαν ανήμποροι να προσπεράσουν το αμυντικό τείχος των γηπεδούχων με το τελικό 2-0 να φαντάζει κολακευτικό για τους Λονδρέζους έπειτα από μία τόσο κακή εμφάνιση.

 

Στράτος Μαρίνος