Ξέμεινε και από προπονητή η Λίβερπουλ!

Μετά το θετικό τεστ κορονοϊού που επέστρεψε ο Γιούργκεν Κλοπ, τώρα και ο βοηθός προπονητή Πέπιν Λίντερς βρέθηκε θετικός στον ιό με αποτέλεσμα η Λίβερπουλ να μείνει χωρίς προπονητή ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Άρσεναλ για το Carabao Cup.



Ξέμεινε και από προπονητή η Λίβερπουλ!

 Τα προβλήματα με τον κορονοϊό δεν λένε να σταματήσουν για τη Λίβερπουλ μία μέρα πριν την αναμέτρηση κόντρα στην Άρσεναλ για το Carabao Cup. Χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των θετικών κρουσμάτων, οι «ρεντς» κατέθεσαν αίτημα για αναβολή της αναμέτρησης κόντρα στους «κανονιέρηδες» ενώ η προγραμματισμένη προπόνηση της Τρίτης δεν πραγματοποιήθηκε για να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα να υπάρξει έξαρση του ιού ανάμεσα στις τάξεις της ομάδας.

Μάλιστα, η Λίβερπουλ ξέμεινε και από προπονητή καθώς όπως γνωστοποίησε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο βοηθός του Γιούργκεν Κλοπ και πρώτος προπονητής στην αναμέτρηση κόντρα στην Τσέλσι, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και βρίσκεται σε απομόνωση.

Η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου το πρωί της Τετάρτης για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου ακυρώθηκε όπως ήταν φυσιολογικό ενώ στους «ρεντς» αναμένουν την απάντηση της EFL στο αίτημά τους για την αναβολή της αναμέτρησης.

 

Στράτος Μαρίνος