Ο Μόρτον «έσπασε» το πόδι του Περέιρα με ένα σκληρό τάκλιν και δεν αποβλήθηκε! (vid)

Ο Ρικάρντο Περέιρα δέχθηκε ένα πολύ άτσαλο μαρκάρισμα από τον νεαρό παίκτη της Λίβερπουλ, Τάιλερ Μόρτον στο παιχνίδι του Carabao Cup,  με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του, χωρίς όμως ο μέσος των «ρεντς» να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα.



Ο Μόρτον «έσπασε» το πόδι του Περέιρα με ένα σκληρό τάκλιν και δεν αποβλήθηκε! (vid)

Η Λίβερπουλ πέτυχε πριν από μερικές ημέρες μία τεράστια πρόκριση απέναντι στη Λέστερ για το Carbao Cup, επιστρέφοντας από το 3-1 και νικώντας στα πέναλτι για να βρεθεί στην ημιτελική φάση.

Στο αρχικό σχήμα των «ρεντς» για την αναμέτρηση με τις «αλεπούδες» βρέθηκε ο 19χρονος Τάιλερ Μόρτον, ωστόσο, μία φάση μόλις στο 11ο λεπτό, παραλίγο να του στοιχίσει τη συμμετοχή του στο υπόλοιπο του αγώνα.

Ο νεαρός μέσος έκανε ένα πολύ άτσαλο τάκλιν στον Ρικάρντο Περέιρα, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να τραυματιστεί άσχημα, με τους γιατρούς της Λέστερ να αποκαλύπτουν πως πρόκειται για σπασμένο πόδι, κάτι που θα κρατήσει τον δεξιό μπακ εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό.

Ο Μόρτον δέχθηκε απλώς την κίτρινη κάρτα με τον Μπρένταν Ρότζερς να μη φάνηκε να συμφωνεί με την απόφαση του διαιτητή για το συγκεκριμένο μαρκάρισμα.

 

Στράτος Μαρίνος