Τούχελ: «Δεν μπορούμε να πιέσουμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν»

Ο Γερμανός τεχνικός ξεκαθάρισε πως παρά τις δυσκολίες της ομάδας με τα κρούσματα, δεν θα αναγκάσει κανέναν ποδοσφαιριστή του να εμβολιαστεί καθώς είναι επιλογή τους.



Τούχελ: «Δεν μπορούμε να πιέσουμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν»

Επτά κρούσματα κορονοϊού έχει η Τσέλσι που παρά τα προβλήματά της και με τους τραυματισμούς, ταξιδεύει απόψε στην έδρα της Μπρέντφορντ για τα προημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Ο Τόμας Τούχελ μίλησε σχετικά με το θέμα του εμβολιασμού και την κατάσταση που επικρατεί λόγω της μετάλλαξης Όμικρον ωστόσο όπως τόνισε και ο ίδιος, δεν θα πιέσει κανέναν παίκτη να κάνει το εμβόλιο εφόσον δεν το θέλει.

«Δεν θέλω να εμπλακώ στο να δείχνω το δάχτυλο και να πηγαίνω για... κυνήγι ανεμβολίαστων. Είναι μια επιλογή που πρέπει να γίνει. Μπορώ να έχω άποψη, αλλά κι ένας παίκτης μπορεί επίσης να έχει άποψη.

Δεν μπορούμε να πιέσουμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν και δεν θα αλλάξω γνώμη για αυτό. Έχουμε και εμβολιασμένους παίκτες που είναι θετικοί. Εγώ είμαι εμβολιασμένος. Πήρα την απόφαση για τον εαυτό μου και αυτό ήταν. Υπάρχουν ειδικοί σε αυτή τη χώρα και σε όλη την Ευρώπη. Ρωτήστε τους και ρωτήστε εμένα για το ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός των «μπλε».

Στράτος Μαρίνος