Κυβέρνηση και Πρέμιερ Λιγκ ζητούν από τους παίκτες να εμβολιαστούν πλήρως!

Ο Υπουργός Αθλητισμού του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά και ο διευθύνων σύμβουλος της Πρέμιερ Λιγκ προσπαθούν να πείσουν τους ποδοσφαιριστές να εμβολιαστούν με τις δύο δόσεις του εμβολίου αλλά και την «αναμνηστική» έτσι ώστε να μην υπάρξει μεγαλύτερη διασπορά του ιού.



Κυβέρνηση και Πρέμιερ Λιγκ ζητούν από τους παίκτες να εμβολιαστούν πλήρως!

Όχι ένα, ούτε πέντε, αλλά 19 παιχνίδια στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στην Αγγλία δεν θα διεξαχθούν λόγω κρουσμάτων Covid στους συλλόγους, με αποτέλεσμα να έχει αρχίσει ήδη η έρευνα για την επιλογή ημερομηνίας που θα διεξαχθούν στη συνέχεια.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η 18η αγωνιστική θα είναι… μισή καθώς μόλις 5 από τα 10 ματς θα πραγματοποιηθούν κανονικά με πολλές ομάδες να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τη μετάλλαξη Όμικρον.

Για αυτό το λόγο, ο διευθύνων σύμβουλος της Λίγκας, Ρίτσαρντ Μάστερς , με επιστολή προς όλρες τις ομάδες, ζήτησε να εμβολιαστούν όλοι οι παίκτες κατά του Covid. Μάλιστα, στο μήνυμά του ανέφερε πως οι ανεμβολίαστοι θα πρέπει να κάνουν και τις δύο δόσεις, ενώ όσοι έχουν προστατευθεί ήδη με τη δικπή δόση, να κάνουν και την τρίτη καθώς μόνο αυτή θα μπορέσει να τους προστατέψει από τη νέα μετάλλαξη.

Την ίδια ώρα, έκκληση να εμβολιαστούν οι παίκτες έκανε και ο Υπουργός Αθλητισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς όπως επεσήμανε «το πιο σημαντικό για όλους είναι η υγεία και μόνο το εμβόλιο θα μπορέσει να προστατέψει τους εμάς και τους αγαπημένους μας».

Στράτος Μαρίνος