Άρσεναλ: Θετικοί στον Covid υπάλληλοι του προπονητικού κέντρου!

Ένας μικρός αριθμός υπαλλήλων του προπονητικού κέντρου της Άρσεναλ βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19 χωρίς ωστόσο να έχουν αναφερθεί κρούσματα και σε παίκτες της ομάδας.



Άρσεναλ: Θετικοί στον Covid υπάλληλοι του προπονητικού κέντρου!

Το παιχνίδι της Μπρέντφορντ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ήταν προγραμματισμένο για απόψε, αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων στους «κόκκινους διαβόλους, προσθέτοντας ακόμη μία ομάδα σε αυτές που ταλαιπωρούνται με τον Covid τις τελευταίες ημέρες.

Τελευταίο «θύμα» της πανδημίας στην Πρέμιερ Λιγκ φέρεται να είναι η Άρσεναλ καθώς δημοσίευμα του The Athletic αποκάλυψε πως ένας μικρός αριθμός υπαλλήλων του προπονητικού κέντρου των «κανονιέρηδων» βρέθηκαν θετικοί στον ιό.

Ωστόσο, ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί αν έχουν υπάρξει και παίκτες που νοσούν από τον κορονοϊό, με την Άρσεναλ να έχει πάρει ήδη αυστηρά μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας. Συγκεκριμένα, οι παίκτες της ομάδας αναγκάζονται να υποβληθούν σε τεστ πριν καν κατέβουν από το αυτοκίνητό τους, προκειμένου να προπονηθούν όλοι μαζί χωρίς να υπάρξει διασπορά του ιού ανάμεσα στις τάξεις της ομάδας.

 

Στράτος Μαρίνος