Νέο ρεκόρ κρουσμάτων στην Πρέμιερ Λιγκ, τα περισσότερα σε μία εβδομάδα από το Μάιο του 2020!

Για πρώτη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ ο αριθμός των κρουσμάτων έφτασε τα 42, κατά 30 περισσότερα από την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου, με την Τότεναμ να παίρνει την «πρωτιά» με περισσότερα από 20 κρούσματα.



Νέο ρεκόρ κρουσμάτων στην Πρέμιερ Λιγκ, τα περισσότερα σε μία εβδομάδα από το Μάιο του 2020!

Η κατάσταση με την μετάλλαξη Όμικρον στο Ηνωμένο Βασίλειο μοιάζει να εκτροχιάζεται και από αυτό δεν γλίτωσε ούτε η Πρέμιερ Λιγκ. Μετά την έξαρση των κρουσμάτων στην Τότεναμ, τώρα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναγκάστηκε να αναβάλει το αποψινό (14/12, 9:30) παιχνίδι απέναντι στη Μπρέντφορντ για την 17η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η διοργανώτρια αρχή δημοσίευσε τον αριθμό των θετικών τεστ κορονοϊού της περασμένης εβδομάδας, με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να φτάνουν τα 42, τα περισσότερα σε μία εβδομάδα από το Μάιο του 2020 όταν και η Λίγκα έθεσε σε ισχύ τα εβδομαδιαία τεστ για παίκτες και μέλη του συλλόγου.

Πριν από δύο εβδομάδες τα κρούσματα ήταν μόλις 12, 30 λιγότερα από το περασμένο επταήμερο και βασικός λόγος της αύξησης είναι η Τότεναμ που διατηρεί περισσότερα από 20 επιβεβαιωμένα κρούσματα, με αποτέλεσμα να αναβάλει το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης κόντρα στη Ρεν για το Κόνφερενς Λιγκ αλλά και της Κυριακής κόντρα στη Μπράιτον.

 

Στράτος Μαρίνος