Μπορεί η Λέστερ στο Conference League και... θα δείξει για την Τότεναμ!

Με την Τότεναμ να περιμένει την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής για τη μοίρα της αναμέτρησης με τη Ρεν και το μέλλον των «σπιρουνιών» στο Conference League, η Λέστερ έμαθε πως θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ράντερς στην πρώτη νοκ-άουτ φάση της νεοσύστατης διοργάνωσης.  



Μπορεί η Λέστερ στο Conference League και... θα δείξει για την Τότεναμ!

Οι «αλεπούδες» στο τελευταίο ματς των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ ηττήθηκαν 3-2 από τη Νάπολι και απέτυχαν να συνεχίσουν στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με αποτέλεσμα να «υποβιβαστούν» στο Conference League.

Εκεί, η φάση των νοκ-άουτ έστειλε την ομάδα του Ρότζερς πάνω στην Ράντερς από την Δανία, με τον σύλλογο από την Πρέμιερ Λιγκ ασφαλώς και να είναι το φαβορί για την συνέχιση της πορείας του στο τουρνουά.

Όσο για την Τότεναμ, αυτή περιμένει πιθανότατα τον αποκλεισμό της στα χαρτιά λόγω υπαιτιότητας της μη διεξαγωγής του ματς με την Ρεν λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού και της μη υπαρκτής ελεύθερης ημερομηνίας μέχρι και το τέλος του 2021 για να γίνει το παιχνίδι.

Οι Γάλλοι από την πρώτη στιγμή γκρίνιαξαν αφού είχαν ταξιδέψει στο Λονδίνο προτού η Τότεναμ... ανακοινώσει μόνη της ότι δεν κατεβαίνει στο ματς και η έρθει η UEFA να γνωστοποιήσει αναβολή το μεσημέρι της επόμενης μέρας (ανήμερα του ματς).

Όπως και να 'χει, έπειτα από την κλήρωση, είτε η Τότεναμ είτε η Φίτεσε – που τώρα είναι δεύτερη στον όμιλο δίχως να έχει διεξαχθεί το τελευταίο παιχνίδι των Λονδρέζων – θα κοντραριστεί με την Ραπίντ του Ταξιάρχη Φούντα.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Μαρσέιγ – Καραμπάγκ

Αϊντχόφεν – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Φενέρμπαχτσε – Σλάβια Πράγας

Μίντιλαντ – ΠΑΟΚ

Λέστερ – Ράντερς

Σέλτικ – Μπόντο Γκλιμτ

Σπάρτα Πράγας – Παρτιζάν

Ραπίντ Βιέννης – Τότεναμ/Φίτεσε

Κώστας Ζάλιαρης