Ψάχνοντας ημερομηνία για το Τότεναμ – Ρεν

Η UEFA θέλει ιδανικά να έχει γίνει το ματς μέχρι το τέλος του έτους. Είναι πιθανό να πάει και για Γενάρη. Η Ρεν «γκρινιάζει» και ζητάει ακύρωσης της αναμέτρησης, η Τότεναμ παλεύει με τον Covid και η κατάσταση έχει γίνει περίπλοκη.  



Ψάχνοντας ημερομηνία για το Τότεναμ – Ρεν

Το ματς για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League στο Λονδίνο δεν έγινε ποτέ λόγω της έξαρσης κρουσμάτων Covid στο εσωτερικό των «σπιρουνιών».

Η Ρεν ταξίδεψε στην αγγλική πρωτεύουσα έχοντας ενημερωθεί ότι το παιχνίδι θα διεξαγόταν κανονικά, η UEFA αποφάσισε αναβολή μερικές ώρες πριν τη σέντρα και έκτοτε οι Γάλλοι γκρινιάζουν για την ταλαιπωρία που υπέστησαν και το timing των εξελίξεων.

Γι' αυτό, η πρωτοπόρος του γκρουπ ζητάει ακύρωση του ματς κι όχι αναβολή.

Την ίδια ώρα η Τότεναμ παλεύει με τον κορονοϊό, αναβλήθηκε και το Κυριακάτικο παιχνίδι της με την Μπράιτον και το φορτωμένο πρόγραμμα του Δεκέμβρη, αφήνει, ίσως μοναδική κενή ημερομηνία της 31ης του Δεκέμβρη.

Η 22α του μηνός δεν βολεύει τη Ρεν καθώς θα διεξάγεται τότε η τελευταία αγωνιστική της Ligue1 πριν τη διακοπή των εορτών. Και γενικότερα επικρατεί ένα μπάχαλο αυτή τη στιγμή με πλήρη αβεβαιότητα για την ημέρα που θα καταφέρουν – αν καταφέρουν – να μπουν οι δύο ομάδες στο γήπεδο.

Κώστας Ζάλιαρης