Το χαμένο πέναλτι της Λέγκια στο 90+8’ που έστειλε τη Λέστερ στο Conference!

Η Λέγκια Βαρσοβίας είχε την ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα απέναντι στη Σπαρτάκ και να συνεχίσει στην επόμενη φάση του Conference League, στέλνοντας τη Λέστερ στα play-off του Γιουρόπα Λιγκ, όμως ο Τόμας Πέκχαρτ αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 90+8’.



Το χαμένο πέναλτι της Λέγκια στο 90+8’ που έστειλε τη Λέστερ στο Conference!

Η Λέστερ γνώρισε την ήττα με 3-2από τη Νάπολι στο Στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και έμεινε εκτός συνέχειας στο Γιουρόπα Λιγκ, με τους παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς να συνεχίζουν στη νεοσύστατη διοργάνωση του Conference League.

Ωστόσο, η Λέστερ είχε την ευκαιρία να πάρει τη δεύτερη θέση του ομίλου παρά την ήττα της στην Ιταλία. Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, η Λέγκια είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 1-1 καθώς το VAR καταλόγισε πέναλτι εις βάρος της Σπαρτάκ Μόσχας στο 90+8’. Με την ισοπαλία αυτή, η Λέστερ θα τερμάτιζε στην 2η θέση, η Λέγκια στην 3η και θα συνέχιζε στο Conference ενώ η Σπαρτάκ θα έμενε εκτός Ευρώπης.

Όμως ο γνωστός από το πέρασμά του στα ελληνικά γήπεδα, Τόμας Πέκχαρτ, δεν κατάφερε να σκοράρει από την άσπρη βούλα στέλνοντας τη Σπαρτάκ Μόσχας στην κορυφή του ομίλου και τη Λέστερ στο Conference.

Δείτε τη φάση:

 

 


Στράτος Μαρίνος