Ηττήθηκε όμως πήρε την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ η Γουέστ Χαμ!

Η νεανική άμυνα της Γουέστ Χαμ δέχθηκε για πρώτη φορά γκολ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου με τα «σφυριά» να γνωρίζουν την πρώτη τους ήττα από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 1-0, όμως να συνεχίζουν στους «16» καλύτερους του Γιουρόπα Λιγκ τερματίζοντας στην πρώτη θέση του ομίλου. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 3' ο Μίσλαβ Όρσιτς με ένα εκπληκτικό σουτ από πλάγια θέση.



Ηττήθηκε όμως πήρε την πρόκριση στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ η Γουέστ Χαμ!

Η Γουέστ Χαμ γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου χωρίς ωστόσο να υπάρχει αρνητικό αντίκτυπο, καθώς οι παίκτες του Ντέιβιντ Μόγες είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση και την πρωτιά του ομίλου από τον αγώνα κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης.

Η νεανική άμυνα της Γουέστ Χαμ αιφνιδιάστηκε μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μίσλαβ Όρσιτς να παραβιάζει για πρώτη φορά την εστία των «σφυριών» στην έδρα τους με ένα εκπληκτικό σουτ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αρεολά. Οι αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα των γηπεδούχων είχαν ως αποτέλεσμα την υπεροχή των Κροατών στα πρώτα 45 λεπτά, με τον Γάλλο κίπερ της Γουέστ Χαμ να παρεμβαίνει όπου χρειαζόταν.

 Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι βελτίωσαν την εικόνα τους ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να «σπάσουν» το αήττητο των παικτών του Ντέβιντ Μόγες και να «κλειδώσουν» τη 2η θέση στον όμιλο.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ραπίντ Βιέννης επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας της Γκενγκ και τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου, αφήνοντας τους Βέλγους εκτός Ευρώπης.

 

 


Η βαθμολογία του ομίλου:

1. Γουέστ Χαμ 13

2. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 10

3. Ραπίντ Βιέννης 6 

4. Γκένγκ 5

 

Στράτος Μαρίνος