Λέστερ: Με την ελπίδα ν' αποδειχθεί το πρώτο ταξίδι στην Ιταλία κατάλληλο για πρόκριση

Τα ρέστα της για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Europa League παίζει απόψε η Λέστερ απέναντι στη Νάπολι, με τις «αλεπούδες» να ταξιδεύουν για πρώτη φορά στην Ιταλία, με στόχο το δρομολόγιο Αγγλία-Καμπανία, να αποδειχθεί καταλυτικό!



Λέστερ: Με την ελπίδα ν' αποδειχθεί το πρώτο ταξίδι στην Ιταλία κατάλληλο για πρόκριση

Πρόκειται μόλις για την 2η αναμέτρηση της Λέστερ απέναντι σε ιταλική ομάδα σε ολόκληρη την ιστορία της! Η πρώτη περίπτωση βεβαίως ήταν το ματς στο «Κινγκ Πάουερ», με τις «αλεπούδες» να προηγούνται με δύο γκολ, αλλά να βλέπουν τη Νάπολι να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας, χάρη σε δύο γκολ του Όσιμεν στα «χασομέρια» της αναμέτρησης.

Απόψε, η ιστορία αναμένεται να είναι διαφορετική. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως θα είναι η πρώτη φορά που το σύνολο του Μπρένταν Ρότζερς ταξιδεύει στην Ιταλία για να συναντήσει τοπική ομάδα!

Θα αποδειχθεί η εξόρμηση αυτή ιστορική για τις «αλεπούδες»; Βρίσκονται στην πρώτη θέση και αναφερόμαστε σε έναν όμιλο που άπαντες μπορούν να καταλήξουν από την πρώτη μέχρι και την τελευταία θέση της βαθμολογίας!

Φαβορί είναι οι «παρτενοπέι», αλλά είναι δυνατό να αποκλείσει κανείς εξαρχής την Λέστερ; Πόσο μάλλον αν σταματήσει να δέχεται γκολ, μιας και στην Premier League δεν έχει διατηρήσει το «μηδέν» από την πρεμιέρα, και στην Ευρώπη χαρακτηρίζεται από το αρνητικό 0/5!

Δημήτρης Μανάκος