Γουέστ Χαμ: Να προκριθεί αήττητη και με την καλύτερη άμυνα των ομίλων!

Η Γουέστ Χαμ έχει κλείσει ήδη εισιτήριο για την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ και απόψε υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έχοντας την ευκαιρία να διατηρήσει το αήττητο αλλά και την καλύτερη άμυνα στους ομίλους της διοργάνωσης.



Γουέστ Χαμ: Να προκριθεί αήττητη και με την καλύτερη άμυνα των ομίλων!

Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται ήδη στους καλύτερους «16» του Γιουρόπα Λιγκ έχοντας κερδίσει την πρόκριση της στο προηγούμενο παιχνίδι απέναντι στη Ραπίντ Βιέννης. Σήμερα, υποδέχεται την Ντιναμό Ζάγκρεμπ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων και παρότι οι Κροάτες θέλουν τη νίκη για να σιγουρέψουν την συμμετοχή τους στα μπαράζ, τα «σφυριά» έχουν τη δυνατότητα να γράψουν ιστορία στη διοργάνωση.

Οι παίκτες του Ντέβιντ Μόγες έχουν κρατήσει το αήττητο στην διοργάνωση, διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα των ομίλων με μόλις δύο γκολ παθητικό. Απόψε, έχουν την ευκαιρία να διατηρήσουν τα δύο αυτά κατορθώματά τους και η προϊστορία τους απέναντι σε ομάδες από την Κροατία την ευνοεί.

Η Γουέστ Χαμ έχει νικήσει και τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις της στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου κόντρα σε Ραπίντ Βιέννης και Γκενγκ χωρίς μάλιστα να δεχτούν κάποιο τέρμα.

Παράλληλα, στις τρεις αναμετρήσεις  της απέναντι σε κροατικές ομάδες, τα «σφυριά» μετρούν ισάριθμες νίκες, σκοράροντας 10 φορές και έχοντας δεχτεί γκολ μόνο από την Όσιγιεκ στην εκτός έδρας αναμέτρηση για τον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA, το Σεπτέμβριο του 1999.

Με την παράδοση με το μέρος της, η Γουέστ Χαμ θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση με νίκη και μηδέν παθητικό, αναδεικνύοντας για ακόμη μία φορά γιατί θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ.

Στράτος Μαρίνος