Λέστερ: Παρθενική αναμέτρηση στην Ιταλία με στόχο την πρωτιά του ομίλου!

Οι «αλεπούδες» ταξιδεύουν στην Ιταλία για να αντιμετωπίσουν τη Νάπολι στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου με στόχο τη νίκη που θα της δώσει την πρωτιά στον όμιλο, αποφεύγοντας τα μπαράζ της δεύτερης θέσης.



Λέστερ: Παρθενική αναμέτρηση στην Ιταλία με στόχο την πρωτιά του ομίλου!

Για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία της στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, η Λέστερ ταξιδεύει στην Ιταλία για να δώσει το κρισιμότερο παιχνίδι ως σήμερα στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι «αλεπούδες» βρίσκονται στην πρώτη θέση του ομίλου και ψάχνουν το τρίποντο απέναντι στην μαχητική Νάπολι για να παραμείνουν στην κορυφή του ομίλου και να γλιτώσουν από τυχόν μπελάδες που μπορεί να φέρει η δεύτερη θέση.

Ωστόσο, έχει απέναντί της έναν αντίπαλο που χάνει σπάνια στα τελευταία παιχνίδια των ομίλων του στο Γιουρόπα Λιγκ. Οι «Ναπολιτάνοι» μετρούν μόλις μία ήττα στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις τους την 6η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, έχοντας κερδίσει 3 παιχνίδια ενώ μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας σε μία περίπτωση.

Η Λέστερ θα αγωνιστεί στο στάδιο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» έχοντας αρκετές ελλείψεις λόγω επτά κρουσμάτων Covid-19 σε παίκτες της πρώτης ομάδας αλλά και λοιπές ασθένειες που "χτύπησαν" το ρόστερ.

Σέντρα στην αναμέτρηση απόψε (09/12) στις 19:45.

Στράτος Μαρίνος