Ο Ριτσάρλισον σκοράρει με όλους τους τρόπους και φτάνει τα 50 γκολ στην Premier League!

Τα 50 γκολ στην Premier League έφτασε απέναντι στην Άρσεναλ ο Ριτσάρλσισον, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Έβερτον να έχει σκοράρει με όλους τους τρόπους στο διάστημα παρουσίας του στην Γουότφορντ και τα «ζαχαρωτά».



Ο Ριτσάρλισον σκοράρει με όλους τους τρόπους και φτάνει τα 50 γκολ στην Premier League!

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για τον απόλυτο πρωταγωνιστή της Έβερτον στο ματς της 15ης αγωνιστικής απέναντι στην Άρσεναλ, με τον Βραζιλιάνο να σκοράρει σε τρεις περιπτώσεις αλλά να βλέπει μόνο ένα από τα γκολ του να καταμετράται.

Αυτό της ισοφάρισης του 78ου λεπτού. Οι «κανονιέρηδες» βρίσκονταν μπροστά στο σκορ, ο Ριτσάρλισον ισοφάρισε και στις καθυστερήσεις το… τέλειο σουτ του Γκρέι, οδήγησε τα «ζαχαρωτά» στην πρώτη τους επικράτηση μετά την 25η Σεπτεμβρίου!

Κάπως έτσι ο Ριτσάρλισον έφτασε τα 50 γκολ στην Premier League, στο διάστημα παρουσίας του στην Γουότφορντ και την Έβερτον. Ο Ριτσάρλισον που… ουδείς καταλαβαίνει ποιο από τα δύο είναι το καλό του πόδι.

Το δεξί με το οποίο έχει πετύχει 22 γκολ, το αριστερό με το οποίο έχει εννέα λιγότερα ή προτιμά να χρησιμοποιεί το κεφάλι, με την χθεσινή ισοφάριση να έρχεται με αυτόν τον τρόπο και να σηματοδοτεί το 14ο τέρμα του έτσι;

Σωστή απάντηση σαφώς και δεν υπάρχει, με τον Ριτσάρλισον να έχει σκοράρει ακόμη και με το… στήθος! Όπως και να έχει όμως, το δεύτερο γκολ της καριέρας του απέναντι στην Άρσεναλ είναι γεγονός. Και σε αντίθεση με πρόπερσι στο «Έμιρεϊτς», αυτό συνδυάστηκε με νίκη!

 

 


Δημήτρης Μανάκος