Γκρέι: Κάνει τα πάντα με 1,7 εκατ. λίρες και βάζει τα γυαλιά στην υπόλοιπη Λίγκα!

Ο Ντεμαράι Γκρέι ήταν ο λυτρωτής της Έβερτον στις καθυστερήσεις του αγώνα στο Γκούντισον Παρκ, χάρισε μία τεράστια νίκη με ανατροπή στην ομάδα του (2-1) και αποδεικνύει πως τα πολλά χρήματα δεν φέρνουν πάντα τους καλύτερους.



Γκρέι: Κάνει τα πάντα με 1,7 εκατ. λίρες και βάζει τα γυαλιά στην υπόλοιπη Λίγκα!

Η Έβερτον πήρε τεράστια νίκη με ανατροπή (2-1) στο Γκούντισον Παρκ απέναντι στην Άρσεναλ, με τον Ντεμαράι Γκρέι να εξαπολύει ένα δυνατό σουτ στο 90+4’ και να λυτρώνει την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ.

Ο Άγγλος εξτρέμ βρέθηκε το καλοκαίρι στο Λίβερπουλ με τα «ζαχαρωτά» να βγάζουν από τα ταμεία τους μόλις 1,7 εκατ. λίρες για να τον κάνουν δικό τους από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν. Όπως αποδεικνύει ο 25χρονος, τα χρήματα αυτά άξιζαν και με το παραπάνω.

Ο Γκρέι μετράει ήδη 5 γκολ και 3 ασίστ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, ξεπερνώντας πολλά από τα κανόνια της κατηγορίας αλλά και παίκτες που κόστισαν πολλά περισσότερα εκατομμύρια στις ομάδες τους.

Ο άνθρωπος των 100 εκατ. λιρών, Τζακ Γκρίλις έχει καταφέρει να σκοράρει μόλις μία φορά ενώ έχει μοιράσει και δύο ασίστ παρότι αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Σίτι. Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και ο Ομπαμεγιάνγκ που παραμένει για 6 σερί ματς χωρίς γκολ ενώ φέτος έχει στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μόλις 4 φορές παρότι αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης.

Το φετινό εγχείρημα της Έβερτον είναι πολύ δύσκολο. Τα λάθη του παρελθόντος την ανάγκασαν να κινηθεί σε πολύ χαμηλά ποσά για μεταγραφές, αποκτώντας κυρίως ελεύθερους. Ωστόσο, ο Ντεμαράι Γκρέι αποδεικνύει με κάθε του τέρμα πως δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τα εκατομμύρια που ξοδεύονται για τους υπόλοιπους παίκτες και συνεχίζει να βοηθάει τα «ζαχαρωτά» στο δύσκολό τους έργο τη φετινή σεζόν.

 

 


Στράτος Μαρίνος