Πάτρικ Μπάμφορντ: Σκόραρε για πρώτη φορά στην καριέρα του στις καθυστερήσεις στην Premier League!

Μπορεί ο Πάτρικ Μπάμφορντ να αρέσκεται να βρίσκει δίχτυα στα δεύτερα ημίχρονα της Λιντς στην Premier League, όμως απέναντι στην Μπρέντφορντ σκόραρε για πρώτη φορά στις καθυστερήσεις μίας αναμέτρησης. Το γκολ συνοδεύτηκε με… βαθμό και άπαντες στο «Έλαντ Ρόουντ» είναι ευχαριστημένοι!



Πάτρικ Μπάμφορντ: Σκόραρε για πρώτη φορά στην καριέρα του στις καθυστερήσεις στην Premier League!

Μπορεί ο Πάτρικ Μπάμφορτν να θεωρείται ο βασικότερος λόγος που πέρυσι η Λιντς έσωσε με χαρακτηριστική ευκολία την «παρτίδα» και παρέμεινε στην Premier League, όμως με μία γρήγορη ματιά στα γκολ του, αντιλαμβάνεται κανείς πως ουδέποτε είχε πανηγυρίσει μετά από το 90ο λεπτό της εκάστοτε συνάντησης.

Αυτό δηλαδή που πραγματοποίησε απέναντι στην Μπρέντφορντ, έπειτα από στατική φάση, στο 95ο λεπτό και ώθησε σε ξέσπασμα τον κόσμο της ομάδας στο «Έλαντ Ρόουντ». Επρόκειτο άλλωστε για την πρώτη φορά που ο Μπάμφορντ βρίσκει δίχτυα σε επίπεδο Premier League σε «νεκρό χρόνο», την στιγμή που στην καριέρα του, αυτό έχει επαναληφθεί για ακόμη τρεις φορές.

Συνολικά πάντως στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, ο διεθνής επιθετικός μετρά 19 γκολ, με τα 11 εξ’ αυτών να έχουν επιτευχθεί στο δεύτερο μέρος. Πλέον, μπορεί να… καυχιέται πως είναι παρών και στα κρίσιμα σημεία για την Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα!

 

 


Στράτος Μαρίνος