Τα «άκουσε» ο Μακάρθι από τον Χάσενχουτλ επειδή δεν του είπε ό,τι χτύπησε!

Ο Άλεξ ΜακΚάρθι τραυματίστηκε ωστόσο δεν το είπε στον προπονητή του για να γίνει αλλαγή και στοίχισε τη νίκη στην ομάδα του, με τον Νιλ Μοπέ να σκοράρει στις καθυστερήσεις.



Τα «άκουσε» ο Μακάρθι από τον Χάσενχουτλ επειδή δεν του είπε ό,τι χτύπησε!

Η Μπράιτον δεν έχασε για ακόμη μία αγωνιστική χάρη στο γκολ του Νιλ Μοπέ στο 90+8’ κόντρα στη Σαουθάμπτον για το τελικό 1-1. Ο Γάλλος επιθετικός είχε ξεχαστεί στην πλάτη της άμυνας σε μία εκτέλεση φάουλ, όμως δεν ήταν οφσάιντ καθώς τον κάλυπτε ο Γουόρντ-Πράους που βρισκόταν λίγο πιο μπροστά από τη γραμμή του τέρματος του Άλεξ ΜακΚάρθι.

Ο λόγος; Ο τερματοφύλακας των «αγίων» είχε τραυματιστεί και δεν ήξερε αν θα μπορούσε να κάνει την εκτίναξη για να αποκρούσει την μπάλα και έτσι ζήτησε από τον αρχηγό του να… έχει το νου του.

Ωστόσο, αυτή η πράξη του Άγγλου τερματοφύλακα δεν άρεσε και πολύ στον προπονητή του,Ραλφ Χάσενχουτλ, που σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα, «έκραξε» τον παίκτη του.

«Είχαμε μία αλλαγή ακόμα και αν ξέραμε τι είχε συμβεί, θα την κάναμε. Μπορείς να πεις ότι “δεν μπορώ να πηδήξω” και θα κάναμε την αλλαγή. Αυτό είναι απαράδεκτο, περιμένω από τον Άλεξ (ΜακΚάρθι) να είναι περισσότερο επαγγελματίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αυστριακός τεχνικός των «αγίων».

 

Στράτος Μαρίνος