Αήττητος ο Κλαούντιο Ρανιέρι απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι με εντυπωσιακό ρεκόρ τερμάτων!

Μπορεί να θεωρείται δεδομένο πως η Μάντσεστερ Σίτι είναι το απόλυτο φαβορί κόντρα στην Γουότφορντ για την 15η αγωνιστική της Premier League, όμως ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος όταν έχει απέναντί του τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Πόσο μάλλον από την στιγμή που ο Ιταλός είναι αήττητος απέναντι στους «πολίτες» σε ολόκληρη την καριέρα του!  



Αήττητος ο Κλαούντιο Ρανιέρι απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι με εντυπωσιακό ρεκόρ τερμάτων!

Πρόκειται για την 10η φορά που ο Κλαούντιο Ρανιέρι θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Μάντσεστερ Σίτι σε ολόκληρη την καριέρα του και την… πρώτη που θα συναντήσει τους «πολίτες» μετά από το 2016 και την κατάκτηση του επικού πρωταθλήματος με την Λέστερ!

Ωστόσο, το εντυπωσιακό της υπόθεσης συνοψίζεται στα αποτελέσματα του Ρανιέρι κόντρα στους «γαλάζιους» του Μάντσεστερ, από τους οποίους δεν έχει ηττηθεί ποτέ! Συγκεκριμένα, σε εννέα αναμετρήσεις, μετρά οκτώ νίκες και μία ισοπαλία, την στιγμή που δεν έχει δεχθεί ποτέ περισσότερα από δύο γκολ σε ένα ενενηντάλεπτο, με το συνολικό ρεκόρ τερμάτων να είναι 21-5.

Παρόλα αυτά, η Μάντσεστερ Σίτι λογίζεται ως το απόλυτο φαβορί απέναντι στην Γουότφορντ για την 15η αγωνιστική της Premier League! Στην τελευταία φορά που βρέθηκαν στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ» το τελικό 4-0 το επιβεβαιώνει, αλλά όταν ο Κλαούντιο Ρανιέρι είναι απέναντί σου, το αποτέλεσμα που θα προκύψει, ποτέ δεν είναι δεδομένο.

Δημήτρης Μανάκος