Λίβερπουλ: Η παράδοση απέναντι στην Γουλβς στην Premier League δείχνει πως το ρεκόρ… συνεχίζεται!

Μπορεί η 15η αγωνιστική της Premier League να μην διαθέτει στο πρόγραμμά της κάποιο μεγάλο ντέρμπι, όπως συνέβαινε τις προηγούμενες εβδομάδες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει την Γουλβς στο «Μολινό» με απάθεια. Το τρίποντο είναι αυτοσκοπός άλλωστε, αλλά και η διατήρηση του ρεκόρ των γκολ, μοιάζει σημαντικό κίνητρο!  



Λίβερπουλ: Η παράδοση απέναντι στην Γουλβς στην Premier League δείχνει πως το ρεκόρ… συνεχίζεται!

Το 8ο ταξίδι της στο «Μολινό» για να συναντήσει την Γουλβς σε επίπεδο Premier League, από το 2003 και έπειτα, πραγματοποιεί σήμερα η Λίβερπουλ, με το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ να θέλει να περάσει νικηφόρα από την έδρα της ομάδας του Μπρούνο Λαγκ, προκειμένου να συνεχίσει αδιάκοπα την «καταδίωξη» των Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.

Παρόλα αυτά, ο στόχος των «κόκκινων» δεν περιορίζεται μόνο στους τρεις βαθμούς, αλλά και στην διατήρηση του ρεκόρ με τα τουλάχιστον δύο γκολ σε 18 αναμετρήσεις.

Η Λίβερπουλ «έγραψε» ιστορία απέναντι στην Έβερτον, έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου που πετυχαίνει κάτι τέτοιο, ξεπερνώντας και την Σάντερλαντ του 1927, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πλέον θέλει να επαναπαυθεί.

Πόσω μάλλον από την στιγμή που απέναντί της βρίσκεται η Γουλβς, την οποία έχει κερδίσει και στις πέντε πιο πρόσφατες επισκέψεις της για την Premier League, με τις τέσσερις εξΆ αυτών να έχουν ολοκληρωθεί με την Λίβερπουλ να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ! Θα συμβεί

Μοναδική εξαίρεση αποτελεί το περσινό 1-0, με το γκολ του Ντιόγο Ζότα! Για την ιστορία να επισημάνουμε πως η Μπρέντφορντ είναι η μοναδική ομάδα φέτος που έχει βρει δύο γκολ στο «Μολινό», έχοντας μάλιστα επικρατήσει! Το εγχείρημα δεν είναι εύκολο. Θα γίνει όμως πράξη;

Δημήτρης Μανάκος