Γκουαρδιόλα: «Ο Σίλβα είναι ο καλύτερος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ»

Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπερνάρντο Σίλβα μετά την εκπληκτική του εμφάνιση απέναντι στην Άστον Βίλα τονίζοντας πως τον θεωρεί τον καλύτερο παίκτη της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.



Γκουαρδιόλα: «Ο Σίλβα είναι ο καλύτερος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ»

Η Μάντσεστερ Σίτι ταξίδεψε στο Μπέρμιγχαμ για να αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραρντ σε μία μάχη με τεράστιο ενδιαφέρον. Οι «πολίτες» επικράτησαν με 2-1 χάρη στα πανέμορφα γκολ των Ρούμπεν Ντίας και Μπερνάρντο Σίλβα, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να φτάνει ταχύτερα από όλους τους υπόλοιπους προπονητές, τις 150 νίκες.

Αμέσως μετά το παιχνίδι, ο Καταλανός τεχνικός κλήθηκε να μιλήσει για τον πρώτο σκόρερ της Μάντσεστερ Σίτι, Μπερνάρντο Σίλβα, με τον 50χρονο να εκθειάζει τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, κάνοντας λόγο για «τον καλύτερο παίκτη της Πρέμιερ Λιγκ».

«Αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος παίκτης της Premier League. Ήταν ο καλύτερος όταν τερματίσαμε με 98 βαθμούς πριν από τρεις σεζόν (2018/19), και είναι ο καλύτερος τώρα. Σκόραρε ένα φανταστικό γκολ. Εξαρτάται μόνο από αυτόν... Όταν ένας παίκτης έχει αυτή την ποιότητα, όλα εξαρτώνται από εκείνον», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «πολιτών».

Στράτος Μαρίνος