Ατζέντης Ζορζίνιο: «Ίσως τους επόμενους μήνες συζητήσουμε με την Τσέλσι για την ανανέωση του συμβολαίου»

Ο ατζέντης του Ζορζίνιο, Ζοάο Σάντος, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της Ιταλίας, τόνισε πως υπάρχει πιθανότητα μέσα στους επόμενους μήνες να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Τσέλσι για να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Ιταλού μέσου.



Ατζέντης Ζορζίνιο: «Ίσως τους επόμενους μήνες συζητήσουμε με την Τσέλσι για την ανανέωση του συμβολαίου»

Ο Ζορζίνιο ήταν ένας από τους σημαντικότερους παίκτες για την Τσέλσι στην περσινή σεζόν, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά το 2012 και το Μόναχο. Παράλληλα, ήταν ένα από τα βασικά γρανάζια του Ρομπέρτο Μαντσίνι στην εθνική Ιταλίας που κατέκτησε το Euro 2020 απέναντι στα «τρία λιοντάρια» του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Όλες αυτές οι διακρίσεις τον ανέβασαν μέχρι και την 3η θέση στην ψηφοφορία για τη Χρυσή Μπάλα, μαγνητίζοντας παράλληλα τα βλέμματα κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Για αυτό το λόγο, η Τσέλσι θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ιταλού και να τον κρατήσει για χρόνια ακόμα στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Ο ατζέντης του Ζορζίνιο, Ζοάο Σάντος, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για το συμβόλαιο του Ιταλού μέσου με του «μπλε»:

«Δεν είμαστε σε συζητήσεις για να επεκτείνουμε την ισχύουσα συμφωνία που έχουμε με την Τσέλσι. Είναι ακόμα σε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Ίσως ανοίξουμε τις συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου τους επόμενους μήνες».

 

Στράτος Μαρίνος