Δυναμικό «μπάσιμο» της Νιούκαστλ για Μπρόζοβιτς – κοιτά και τον Ρενάτο Σάντσες για τον Ιανουάριο!

Την περίπτωση του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς φαίνεται πως εξετάζει η Νιούκαστλ για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τα αγγλικά μέσα να κάνουν λόγο για δυναμικό «μπάσιμο» των «καρακαξών» για τον Κροάτη μέσο της Ίντερ. Την ίδια ώρα, το όνομα του Ρενάτο Σάντσες εξακολουθεί να απασχολεί τους Σαουδάραβες!



Δυναμικό «μπάσιμο» της Νιούκαστλ για Μπρόζοβιτς – κοιτά και τον Ρενάτο Σάντσες για τον Ιανουάριο!

Μπορεί η Νιούκαστλ να αποτελεί τη μοναδική ομάδα σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες που δεν έχει καταφέρει να «γευτεί» την χαρά της νίκης μετά και το πέρας 13 αγωνιστικών της Premier League, όμως τα μεταγραφικά σενάρια εξακολουθούν να την αναδεικνύουν στην… κορυφή ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου!

Μάλιστα, τα αγωνιστικά ζητήματα των «καρακαξών» σύμφωνα με τη νέα διοίκηση των Σαουδαράβων φαίνεται πως συνοψίζονται στο κέντρο της ομάδας, με την ενίσχυση στον άξονα να κρίνεται επιτακτική. Για αυτό και τα ονόματα των Μαρσέλο Μπρόζοβιτς και Ρενάτο Σάντσες έχουν ήδη τοποθετηθεί στο κάδρο στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Αναλυτικότερα, όσον αφορά την περίπτωση του πρώτου, τα αγγλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για δυναμικό «μπάσιμο» της Νιούκαστλ για την περίπτωσή του, με το πάμπλουτο fund να σκοπεύει να καταθέσει τεράστια πρόταση στην Ίντερ, προκειμένου να τον κάνει δικό της!

Από την άλλη, ο Ρενάτο Σάντσες, ο οποίος επίσης φημολογείται πως απασχολεί τις «καρακάξες», πρόσθεσε τον εαυτό του… μόνος του στα εν λόγω σενάρια, με την προ ημερών τοποθέτησή του, αναφορικά με το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ και της Άρσεναλ. Ωστόσο, αυτό που προκύπτει είναι πως το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, με τον Ιανουάριο να… πλησιάζει και τις «καρακάξες» να προσθέτουν στην λίστα τους το όνομά του!

Δημήτρης Μανάκος