Στοχεύει στην επανένωση των «αήττητων» Μάρι και Νταβίντ Λουίς η Φλαμένγκο!

Την περίπτωση του Πάμπλο Μάρι φαίνεται πως εξετάζει ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου η διοίκηση της Φλαμένγκο, με τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό της Άρσεναλ να απασχολεί τους Βραζιλιάνους, προκειμένου να επανενωθεί με τον Νταβίντ Λουίς. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι δυο τους επί αγγλικού εδάφους ήταν… αήττητοι!



Στοχεύει στην επανένωση των «αήττητων» Μάρι και Νταβίντ Λουίς η Φλαμένγκο!

Ο Πάμπλο Μάρι δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Μικέλ Αρτέτα στην τρέχουσα σεζόν, μετά την κακή απόδοση που επέδειξε στα πρώτα ματς της σεζόν, μαζί βεβαίως και με ολόκληρη την Άρσεναλ, με αποτέλεσμα τόσο ο Ισπανός, όσο και διάφορες ομάδες να εξετάζουν την περίπτωσή του!

Αισίως φαίνεται πως έχει προστεθεί σε αυτές και η Φλαμένγκο. Οι Βραζιλιάνοι θέλουν να ενισχυθούν στα μετόπισθεν, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αποτελεί μία αξιόπιστη λύση, σύμφωνα με τα δημοσιεύματά τους, αλλά το «βαρύ» του συμβόλαιο και το γεγονός πως δεσμεύεται μέχρι και το 2024, καθιστά δύσκολη την περίπτωσή του!

Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, από την στιγμή που στην Φλαμένγκο βρίσκεται και ο παράγοντας… Νταβίντ Λουίς. Ο πρώην συμπαίκτης του Πάμπλο Μάρι στην Άρσεναλ, με τους δυο τους να έχουν συνυπάρξει σε επτά αναμετρήσεις, μην έχοντας ηττηθεί!

Θα καταφέρει λοιπόν η Φλαμένγκο να συνθέσει την άμυνά της με έντονο… λονδρέζικο στοιχείο, το οποίο τυχαίνει και να είναι αήττητο; Ο Ιανουάριος πλησιάζει και στην Άρσεναλ δεν αποκλείουν κανένα σενάριο προσθαφαιρέσεων προς το παρόν!

Δημήτρης Μανάκος