Επική on-air λογομαχία Κιν και Κάραγκερ για τον Κριστιάνο με τον Χάσελμπαϊνκ να χαμογελάει ανάμεσά τους! (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε η αφορμή για μία επική λογομαχία ανάμεσα στους Ρόι Κιν και Τζέιμι Κάραγκερ σε ζωντανή σύνδεση με τον Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ να το απολαμβάνει χαμογελαστός.



Επική on-air λογομαχία Κιν και Κάραγκερ για τον Κριστιάνο με τον Χάσελμπαϊνκ να χαμογελάει ανάμεσά τους! (vid)

Για ακόμη μία φορά, οι Τζέιμι Κάραγκερ και Ρόι Κιν, χάρισαν στο τηλεοπτικό κοινό του Sky Sports μία επική στιγμή σε ζωντανή σύνδεση, έχοντας αυτή τη φορά μία ηχηρή διαφωνία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Τζέιμι Κάραγκερ ισχυρίστηκε πως ο Πορτογάλος σούπερσταρ ήρθε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον η ομάδα θα πρέπει να έχει ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που ενόχλησε τον Ρόι Κιν που δεν άργησε να απαντήσει υψώνοντας και αυτός τη φωνή του.

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι ομάδα που θα διεκδικεί τρόπαια, όπως αυτό του FA Cup αλλά όχι το πρωτάθλημα, λόγω της κακής κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Οι δύο αναλυτές τα είπαν σε έντονο ύφος χαρίζοντας μία επική στιγμή στο τηλεοπτικό κοινό αλλά και στον Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ που χαμογελούσε ανάμεσά τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της έντασης.

 

Στράτος Μαρίνος