Βρετανική «μάχη» ανάμεσα σε Σκωτία και Ουαλία αν προκριθούν με Ουκρανία και Αυστρία – μία εκ των Ιταλία και Πορτογαλία στο Κατάρ!

Μπορεί Ουαλία και Σκωτία να έχουν τον ίδιο στόχο ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, όμως μόνο μία φαίνεται πως θα παραβρεθεί σε αυτό, στην… καλύτερη περίπτωση. Η ομάδα του Γκάρεθ Μπέιλ αντιμετωπίζει τη Αυστρία, το σύνολο του Στιβ Κλαρκ την Ουκρανία, και αν προκριθούν, θα μας χαρίσουν μία ωραία βρετανική «μάχη». Την ίδια ώρα, Ιταλία και Πορτογαλία τίθενται αντιμέτωπες, αν υπερασπιστούν τις έδρες τους, για… μία θέση στο Κατάρ!



Βρετανική «μάχη» ανάμεσα σε Σκωτία και Ουαλία αν προκριθούν με Ουκρανία και Αυστρία – μία εκ των Ιταλία και Πορτογαλία στο Κατάρ!

Διόλου απίθανο δεν πρέπει να θεωρείται το γεγονός η Ουαλία και η Σκωτία να τεθούν αντιμέτωπες με φόντο τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την πρώτη να αντιμετωπίζει την Αυστρία και την δεύτερη να υποδέχεται την Ουκρανία στο «Χάμπντεν Παρκ», με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση των μπαράζ.

Αν μάλιστα τα καταφέρουν, θα μας χαρίσουν μία υπέροχη βρετανική «μονομαχία», όπου μόνο μία εκ των δύο θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για την κορυφαία διοργάνωση των εθνικών ομάδων.

Την ίδια ώρα, η κληρωτίδα φάνηκε δεδομένα πως είχε… διάθεση για μεγάλα πράγματα. Κληρώθηκαν μαζί οι δύο πιο πρόσφατες πρωταθλήτριες Ευρώπης, πράγμα που σημαίνει ότι είτε οι Ατζούρι, είτε η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Φερνάντο Σάντος θα μείνει εκτός Μουντιάλ, αν επικρατήσουν αρχικά των Βόρεια Μακεδονία και Τουρκία στην έδρα τους!

Αναλυτικά τα πρώτα ζευγάρια των μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου:

Σκωτία - Ουκρανία

Ουαλία - Αυστρία

Ρωσία - Πολωνία

Σουηδία - Τσεχία

Ιταλία - Βόρεια Μακεδονία

Πορτογαλία - Τουρκία

Οι διασταυρώσεις:

Σκωτία - Ουκρανία vs Ουαλία - Αυστρία

Ρωσία - Πολωνία vs Σουηδία - Τσεχία

Ιταλία - Βόρεια Μακεδονία vs Πορτογαλία – Τουρκία

Δημήτρης Μανάκος