Τσιμίκας: «Υγιής ανταγωνισμός με τον Ρόμπερτσον, ο ένας βοηθάει τον άλλον»

Ο Κώστας Τσιμίκας δήλωσε πως έχει καλές σχέσεις με τον έτερο αριτστερό μπακ της Λίβερπουλ, Άντι Ρόμπερτσον και πως ο υγιής ανταγωνισμός που διατηρούν βοηθάει και τους ίδιους αλλά και την ομάδα.



Τσιμίκας: «Υγιής ανταγωνισμός με τον Ρόμπερτσον, ο ένας βοηθάει τον άλλον»

Ο «Τσίμι» πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ στους τελευταίους αγώνες. Ο Έλληνας μπακ ήταν παρών και στη νίκη των «ρεντς» με 2-0 απέναντι στην Πόρτο και συνεχίζει να διευρύνει το τρομερό ρεκόρ του.

Ο Τσιμίκας έχει αγωνιστεί 8 φορές με τη φανέλα της Λίβερπουλ και μετράει μόνο νίκες αλλά και ισάριθμα clean sheet, με τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ να μην δέχονται γκολ με τον Έλληνα αμυντικό στον αγωνιστικό χώρο.

Ο «Greek Scouser» όπως είναι το παρατσούκλι του μίλησε για την σχέση που έχει με τον Άντι Ρόμπερτσον αλλά και τον υγιή ανταγωνισμό που διατηρούν για τη θέση του αριστερού μπακ στη βασική ενδεκάδα.

«Ναι, είναι ένας υγιής ανταγωνισμός. Εγώ και ο Άντι δουλεύουμε πολύ στην προπόνηση.

Δίνουμε τα πάντα για να παίξουμε στην ομάδα. Κατά τη γνώμη μου, είναι πολύ, πολύ υγιές. Βοηθάμε ο ένας τον άλλον, είμαστε πολύ κοντά και αν κάποιος θέλει κάτι θα το ζητήσει.

Πάντα προσπαθούμε να βρούμε το καλύτερο για την ομάδα και δουλεύουμε για αυτό. Είμαι χαρούμενος γιατί έχω αυτόν τον παίκτη δίπλα μου».

Παράλληλα, ο «Τσίμι» μίλησε και για τη νίκη επί της Άρσεναλ αλλά και για τον αγώνα των «ρεντς» απέναντι στη Σαουθάμπτον το προσεχές Σάββατο στο Άνφιλντ:

«Ήταν πολύ σημαντικό για όλα τα παιδιά, για την ομάδα, να αρχίσουν να χτίζουν ξανά αυτό το νικητήριο πνεύμα. Ήταν πολύ, πολύ σημαντικό.

Κερδίσαμε 4-0, όλοι είχαν αυτοπεποίθηση, είδαμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε όλη την εβδομάδα. Το δείξαμε και κερδίσαμε το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε και αυτό το Σάββατο.

Κάθε ματς στην Premier League είναι πολύ δύσκολο. Η Σαουθάμπτον είναι πολύ καλή ομάδα, αμύνεται καλά, οι παίκτες τρέχουν σαν τρελοί – μια πολύ φυσική ομάδα.

Αλλά πρέπει να μείνουμε στο πλάνο μας για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, όπως πάντα, και να πετύχουμε τους στόχους μας».

Στράτος Μαρίνος