Χάρι Κέιν: Η Ευρώπη του αρέσει, η Πρέμιερ Λιγκ τον τρομάζει

Ο Χάρι Κέιν σκόραρε σε ακόμα ένα παιχνίδι στο φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι της Τότεναμ για το Κόνφερενς ωστόσο ακόμη δυσκολεύεται να κάνει το ίδιο και στην Πρέμιερ Λιγκ, με τη συγκομιδή του στην Αγγλία να είναι απογοητευτική.



Χάρι Κέιν: Η Ευρώπη του αρέσει, η Πρέμιερ Λιγκ τον τρομάζει

Η Τότεναμ γνώρισε ντροπιαστική ήττα με 2-1 από τη Μούρα για το Κόνφερενς και πλέον μπήκε σε μπελάδες για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Λίγο η αποβολή του Σεσενιόν, λίγο η κακή εικόνα των «σπιρουνιών» έδωσαν ακόμη μία αφορμή στον κόσμο της ομάδας για να δηλώσουν τη δυσαρέσκειά τους.

Ωστόσο, το ενθαρρυντικό για τον Αντόνιο Κόντε είναι πως είδε για ακόμη μία φορά τον Χάρι Κέιν να βρίσκει δίχτυα στην Ευρώπη, φτάνοντας τα 4 γκολ σε 4 αγώνες στη νεοσύστατη διοργάνωση. Ο Άγγλος επιθετικός έρχεται είχε σκοράρει 7 γκολ απέναντι σε Σαν Μαρίνο και Αλβανία με τη φανέλα των «τριών λιονταριών» ενώ μετράει και 1 γκολ σε δύο συμμετοχές στο Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Ο περσινός πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ, όμως, φαίνεται να τα έχει βρει σκούρα στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει μόλις μία φορά, στη νίκη της Τότεναμ με 3-2 απέναντι στη Νιούκαστλ πριν από περίπου ένα μήνα. Ο 28χρονος στράικερ δυσκολεύεται αρκετά να βρει δίχτυα στην Πρέμιερ Λιγκ, βάζοντας δύσκολα και στην ομάδα του που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση και στο -10 από την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Ο Κέιν σκοράρει με άνεση όταν απέναντί του βρίσκει ομάδες που δεν αντιμετωπίζει σε συχνή βάση, ωστόσο στο πρωτάθλημα μοιάζει να μην έχει ξεπεράσει το καλοκαιρινό «φλερτ» και το ναυάγιο με τη Μάντσεστερ Σίτι.

 

 


Στράτος Μαρίνος