Ράιαν Σεσενιόν: Πήρε την ευκαιρία του και την πέταξε στα σκουπίδια (vid)

Ο Ράιαν Σεσενιόν βρέθηκε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα της Τότεναμ, όμως η εμφάνισή του ήταν αρκετά σύντομη αφού αποβλήθηκε σε μόλις 31 λεπτά αγώνα, χάνοντας την ευκαιρία να εντυπωσιάσει τον Αντόνιο Κόντε.



Ράιαν Σεσενιόν: Πήρε την ευκαιρία του και την πέταξε στα σκουπίδια (vid)

Η Τότεναμ δέχτηκε ήττα-ντροπή από την Μούρα με 2-1 στη Σλοβενία και πλέον μπήκε σε μεγάλους μπελάδες σχετικά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ. Ο Αντόνιο Κόντε προχώρησε σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ μέσα στη σεζόν.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Ράιαν Σεσενιόν που πήρε την ευκαιρία του από τον Ιταλό τεχνικό και βρέθηκε στους πρώτους έντεκα που ξεκίνησαν τον αγώνα για την Τότεναμ. Ωστόσο, ο 21χρονος φουλ-μπακ δεν κατάφερε να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά καθώς αγωνίστηκε για μόλις 31 λεπτά.

Ο νεαρός Άγγλος αποβλήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης μετά από μισή ώρα παιχνιδιού για δύο απρόσεκτα μαρκαρίσματα και δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τον Κόντε. Πλέον, ο Σεσενιόν, δύσκολα αναμένεται να βρει μία ακόμη τέτοια ευκαιρία, δείχνοντας πως τα πρώτα δείγματα δεν είναι και πολύ θετικά.

 

 


Στράτος Μαρίνος