Τιάγκο για Μόρτον: «Τον είδα και ρωτούσα ποιος είναι, γιατί ήταν εκπληκτικός...» (vid)

Μετά το ντεμπούτο του στην Πρέμιερ Λιγκ στο ματς με την Άρσεναλ, ήρθε και η πρώτη εμφάνιση στο Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα ως βασικός για τη Λίβερπουλ, με τον Τιάγκο Αλκάνταρα να εκφράζει την έκπληξη όλων στην ομάδα όταν τον πρωτοείδαν να προπονείται μαζί τους.  



Τιάγκο για Μόρτον: «Τον είδα και ρωτούσα ποιος είναι, γιατί ήταν εκπληκτικός...» (vid)

Ο νεαρός μέσος της Λίβερπουλ διανύει ονειρικές μέρες στο Μέρσεϊσαϊντ, έκανε ντεμπούτο το περασμένο Σάββατο στην Πρέμιερ Λιγκ παίρνοντας μια δυνατή αγκαλιά από τον Κλοπ, ενώ, το βράδυ της Τετάρτης παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε ματς Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα ως 11αδάτος.

Έπαιξε σε ολόκληρο το ματς στη νίκη (2-0) επί της Πόρτο που έφερε το 5x5 για τους «κόκκινους» στον όμιλο και οι συμπαίκτες του, εξέφρασαν τη χαρά τους για εκείνον που μπαίνει σιγά – σιγά ανάμεσά τους, επενδύοντας στο ταλέντο του και δουλεύοντας σκληρά.

«Όταν τον πρωτοείδα να κάνει προπονήσεις μαζί μας και είδα πόσο καλός ήταν, άρχισα να ρωτάω τους υπόλοιπους ποιο είναι αυτό το παιδί» ανέφερε ο Τιάγκο Αλκάνταρα που πέτυχε το πρώτο από τα δύο τέρματα της Λίβερπουλ απέναντι στους «δράκους».

«Λάτρεψα και απόλαυσα κάθε λεπτό. Ειδικά όταν βγήκαμε στο γήπεδο και είδα όλο τον κόσμο στις εξέδρες. Και στο τέλος που χειροκροτήσαμε τους οπαδούς μας, για τέτοιες στιγμές είμαι εδώ και θέλω να συνεχίσω να δουλεύω για να είμαι παρών» είπε από την πλευρά του ο 19χρονος, Τάιλερ Μόρτον.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης