Tσέλσι: Ο Τσάλομπα σκοράρει, η μητέρα του τον καμαρώνει

Ο Τρέβορ Σάλομπα, στην αναμέτρηση της Τσέλσι κόντρα στην Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ, πέτυχε το 1ο του γκολ στην διοργάνωση και το πανηγύρισε με τη σκέψη στη μητέρα του, που σίγουρα τον αποθέωνε από ψηλά.  



Tσέλσι: Ο Τσάλομπα σκοράρει, η μητέρα του τον καμαρώνει

Το ρολόι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έγραφε 25 λεπτά. Η Τσέλσι είχε κερδίσει κόρνερ και ο Χακίμ Ζίγιεχ ανέλαβε την εκτέλεση. Η μπάλα ήρθε συστημένη στον Ρούντιγκερ, ο οποίος έστρωσε ιδανικά με το στήθος στον Τσάλομπα, με τον 22άχρονο αμυντικό να πιάνει έναν «κεραυνό» μέσα στην περιοχή και να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του.

Αυτό ήταν το πρώτο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ και το τρίτο του με την φανέλα της Τσέλσι.

Ένα τέτοιο τέρμα σε τέτοιας σημασίας παιχνίδι, ο κάθε ποδοσφαιριστής θα το πανηγύριζε με μια παθιασμένη κίνηση προς το κοινό ή με μια κλασσική χορευτική φιγούρα. Όχι όμως ο Τσάλομπα.

Με ταπεινότητα και μια έκφραση υπερηφάνειας, ο παίκτης των «μπλε» τσούλησε στο χορτάρι, ένωσε τις παλάμες του, προσευχήθηκε και αργότερα κοίταξε ψηλά στον ουρανό, την μεγαλύτερη θαυμάστριά του. Την μητέρα του.

Εκείνη πριν από 5 χρόνια «έφυγε» από τη ζωή. Ο Τσάλομπα λίγες μέρες μετά τον θάνατό της ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter, μια δημοσίευση η οποία έλεγε: «Θα τα καταφέρω για σένα μαμα. Στο υπόσχομαι».

Φτάνοντας λοιπόν στο σήμερα, κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο νεαρός άσσος της Τσέλσι δεν τήρησε την υπόσχεσή του προς την μητέρα του.

 

 

Δημήτρης Γιαννίκης